Mythical Beings стартира в Polygon

  Днес добрите новини не спират. След спечелването на обществената поръчка от Jelurida, искам да ви съобщя, че утре стартира bridge на Mythical Beings към Polygon.


 Този bridge беше разработен от Jelurida преди няколко седмици. Първоначално беше в тестнет, а след това премина тестове и в основните блокчейни на Ignis и Polygon. Бяха открити незначителни бъгове, но вече всичко е отстранено.

 Утре след раздаването на джакпота ще бъде спрян wallet-a, за да бъде направен ъпгрейда. Той ще представлява пускането на bridge, за да можем да преместваме карти към OpenSea и обратно. От утре ще бъде качена цената за генериране на 3те случайни карти от 99 Ignis, вече ще струва 297 Ignis, това се налага, защото в OpenSea не се позволя да се постави поръчка под 2 долара, а 99 Ignis на днешна цена се равняват на около 2,5 долара. Функцията crafting също ще бъде три пъти по скъпа от сега. Другото нещо, което ще направят разработчиците на Mythical Beings е да качат джакпота на 60К Ignis, за да могат да мотивират повече участници да изпращат колекциите си за разпределението на джакпота. 

 Другата седмица Mythical Beings стартират и маркетингова кампания.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support