Седмичен бюлетин

 

    01. Jelurida naemat уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери!
    Jelurida, със солидна и установена репутация в света на блокчейн и крипто индустрията, сега навлиза в нова фаза в своя растеж, като по този начин разширява екипа за разработка и бизнес. Търсят уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери. Ако вашите умения и квалификация отговарят на изискванията и желаете да се присъедините към иновативна компания за разработка на блокчейн софтуер, това е вашият шанс да станете част от техния екип! За повече подробности и кандидатури, посетете страницата!

    02. Напомняне! Трябва да актуализирате Ардор(Ardor) 2.4.1 преди 1 май.
    Любезно напомням, че е важно всеки да актуализира до Ардор(Ardor) v.2.4.1 преди 1 май 2022 г., деня, в който хардфоркът се очаква и е планиран за блок 2.307.000. Задължителната актуализация ще активира новите функции, които вече са активирани с Ardor(Ardor) v.2.4.0e в testnet. Изтеглете новата версия на Ardor сега!

    03. Кампанията за краудфандинг на Unicorn.art вече е завършена!
    Кампанията за краудфандинг на UART на Ardor.World в подкрепа на стартирането на Unicorn.art, новият базиран на Ignis, NFT Marketplace е завършен ! Целта от 1M IGNIS беше постигната за две седмици, благодарение на всички членове на общността и Jelurida, които направиха щедри приноси в подкрепа на проекта за толкова кратко време! Сега Ardor.World ще се съсредоточи върху развитието на Unicorn.art, както и върху нов блокчейн експлорер и потребителско табло за управление Ardor.World Cabinet, като част от екосистемата на Ардор(Ardor).

    04. Jelurida е един от изложителите на BxCat 2022.
    Jelurida е един от изложителите на предстоящия BxCat 2022 , блокчейн панаир в Каталуния, на 4-5 май 2022г. BxCat е пространство за каталунски компании, там ще имат възможност да представят и обяснят своите проекти, както и да създават синергии с всички видове участници в блокчейн технологията.

    05. Развитието на NFT екосистемата на Ignis: Road of Unicorn.art
    Като основна дъщерна верига на Ардор(Ardor), Ignis е напълно функционална публична верига без разрешения, която бизнес организациите могат да използват за внедряване на dApp и приложения, които отговарят на техните нужди. Сега нов проект навлиза в екосистемата на Ардор(Ardor)-Ignis, Unicorn.art, пазар за цифрови активи NFT, както е обхванато в тази статия от китайските медии Technology DeepFlow . Разработено от Ardor.World, Unicorn.art има серия от уникални функции, като създаване на NFT активи в блокчейна Ignis и насърчаване на стимули за колекционери на NFT. Освен това кампанията за краудфандинг на UART в подкрепа на стартирането на проекта беше успешно завършена, достигайки целта от 1 млн. IGNIS, събрани само за две седмици.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support