Tarasca DAO и Mythical Beings

    NFT играта с карти Mythical Beings беше актуализирана отново на 5 януари . В тази актуализация производственият екип добави нова функция - ,Morphing", която също проправи пътя за използване на токенът GEM в играта.

За Mythical Beings:
    Mythical Beings е базирана на блокчейн игра с колекционерски карти, разработена от Tarasca Art & Games. Атрибутите и историите зад всяка карта в играта са уникални. Mythical Beings не само има игрови атрибути, но също така има наследство от истории.
    Всяка карта и създание в играта Mythical Beings е уникално и има древна история. Играчите могат да събират, купуват, търгуват и изработват карти и да печелят криптовалута. Основната задача на играча е да завърши колекцията от различни NFT карти и да събере всички същества в играта колкото е възможно повече. Според настройките на играта има общо 50 вида същества в играта, 10 от които са на всеки континент . Всички карти са разделени на три групи: обикновени, редки и епични, като стойността на картата се увеличава с рядкостта.

Функция Morphing:
    Много геймъри знаят, че за игри за събиране на карти някои колекционери купуват голям брой пакети с карти и натрупват много дублиращи се карти, но не могат да завършат колекцията поради липсата на няколко карти.
    Обикновено този проблем се решава чрез обмен с други потребители: покупка и продажба на пазара или обмен директно в общността на играта. Но ще бъде много трудно, ако всички търсят една и съща карта. В този случай какво трябва да се направи?
    Тази нова функция се нарича "Morphing" и се състои от преобразуване на създание. Чрез нея потребителите могат да променят една карта в друга със същия ранг: обикновена карта в обикновена карта, рядка карта в рядка карта или епична карта в епична карта. Разбира се, тази операция е рискована и има такси за обработка.
    Първото нещо, което трябва да знаете е, че за да трансформирате карта, трябва да изработите GEM лагерен огън. Това е точният начин да го изразите, защото GEM , който използвате, ще бъде изразходван в акаунта за изгаряне на Ardor . И колкото по-рядка е картата, толкова повече консумация е необходима, за да се трансформира:
    *Обикновена карта: 50 GEM
    *Рядка карта: 250 GEM
    *Епична карта: 750 GEM
    Ако играчите са решени да похарчат скъпоценните си камъни за това заклинание, те трябва да са наясно, че преобразуването на картата крие риск от неуспех и може да се обърка. Играчът не може да избере коя карта да получи в процеса: това може да бъде всяка карта от същия ранг, включително същата върната карта. Затова бъдете внимателни!
    Като малка компенсация, ако получите същата карта като тази, която сте предали, заклинанието ще ви даде малък шанс да получите втора карта от същото ниво. Шансовете за това са ниски, но ако имате късмет, игралната карта ще бъде удвоена.
    Ако получа същата карта в трансформацията, каква точно е вероятността да получа втората карта?
    *Обикновена карта: 100% . Ако получите същата карта във вариант на нормална карта, тогава определено ще получите безплатна карта.
    *Рядка карти: 30% .
    *Епична карта: 15% .

Пазар на GEM:
    Има три начина да получите GEM в Mythical Beings:
    1. Участвайте в тегленето на Джакпот . Всеки път, когато джакпотът бъде разпределен на участниците в този кръг ще бъдат разпределени 9000 GEM .
    2. Притежавайте една от следните специални карти: Groostlang, Marakihau, Sasquatch или Maruxaina . Те раздават скъпоценни камъни на техните притежатели на всеки 3,5 дни под форма на дивидент. Общо 6000 GEM се разпределят като награди на притежателите на тези карти.
    3. Като ги купувате от други потребители на пазара.

    Mythical Beings е основният проект на организацията Tarasca DAO . Тества се и се актуализира от миналата година , за да се поддържа отлично игрово изживяване. Очакваме скоро екипът за разработка на играта да пусне новата си игра, която ще е продължение на Mythical Beings и ще ни въведе в едно ново преживяване.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support