Анализ на Ardor (Ardr)

     

   

    На дневна графика Ardor (Ardr) се върна в триъгълника и се надяваме да заворим днешния ден със зелен кендъл, потвърждавайки че не сме в down тренд. Въпреки, че чевения кендъл от дата 18.11 е доста притенителен, поглъщайки три поредни зелени преди това. Естествено оставаме позитивно настроени, заради хубавите новини, който излязоха тази седмица.

    Когато говорим за цена на дадена криптовалута, ние правим технически, фундаменални и наскоро нашумелите ончейн анализи. Всеки един анализ има свойте предимсва и недостатъци. Моето виждане е, че за дългосрочни инвестиции трябва да се уповаваме на фундаменталния анализ. Дали сме в Bull или Bear маркет в момента, графиката много лесно може да обърне тренда и да се озовем в доста неприятна ситуация, чудейки се какво да правим. 

    Ще обрна малко внимание на нашумелите SHIB, DOGE и други "меме" койни. Какво има зад тях? Нищо! Какво ще се случи с тях, когато се обърне тренда? Всичко се приключи!

    В момента хората ги предпочитат заради голямата волативност. Всеки иска да изкара бързи пари за кратко време, но риска естествено е огромен. Ако утре Мъск спре да ги помпи огромна част от хората ще са на загуба. Проблема при тези меме койни е, че зад тях те нямат никаква технология и нямат реално ползване. Цената на тези койни, никога няма да се върне на тези нива.

    Когато говорим за Ardor (Ardr) нещата изглежда по-доста различен начин. Имаме реални бизнеси работещи върху платформата. В момента капитализацията на Ardor (Ardr) е в пъти по малка от тези меме койни, което според мен е абсурдно. Причината е маркетинг, не се шуми покрай него и затова в момента пазарната капитализация е толкова ниска. Трябва ли да се притесняваме, когато се обърне тренда? Когато говорим за реалени бизнеси базирани върху платформата, единственото нещо което трябва да ни притеснява е, че няма да забогатеем бързо, но риска е минимален в сравнение с меме койните. 

    Екипът на Jelurida работи неспирно, създава все по-добри продукти имащи реално приложение в света на технологите. Въпрос да време е големите инвеститори да забележат платформата и пазарната капитализация да отиде там където и е мястото.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support