Анализ на Ардор (Ardor)


     По всичко си личи, че Ардор (Ardor) ще затвори днешния кендъл с пробив. Това би трябвало да тласне цената поне до 42 цента, но по сигурно аз бих сложил sell на 41 цента. Ако влезе с добър обем и успее да пробие 42-44 цента се очаква цената на стигне до 70+ цента, където е следващия сериозен резистънс. Има разбира се и лош сценарии, който е да затвори днешния кендъл в триъгълникам от там биткойна да тръгне да качва доминасна си и Ардор да падне до 24-25 цента. Лошия сценарии не ми се струва много вероятен, по простата причина, че от започване на бул ръна, биткойн се е покачил с 2000% а Ардор (Ardor) едва с около 1200%. Първо Ардор не е ликвиден и се очаква доста добра волативност, и второ беше един от последните алткойни, който на предния бул рън (2017г.) се изстреляха. 

    В момента има доста хубави новини покрай Ардор (Ardor) и започва все повече да се шуми. В понеделник стартира Triffic. Отделно се очаква всеки момент BridgeChamp да обявят дава за пускането на играта on-chain. MithicalBeings до няколко дни ще пуснат bridge към Polygon. 

    Настроенията да доста бичи за Ардор, покрай black friday на 29.11 (този петък) целия крипто пазар става червен освен няколко алтойна от който и Ардор, те запазиха позиции спрямо долара, а дори и се представиха по-добре. За къс трейд, аз бих купил след като затвори днешния ден и бих сложил sell order на 41 цента.

    Това не е финансов съвет! А лично мое мнение, всеки си има глава на раменете и може да прецени как да действа в определена ситуация. Не доверявайте вашите пари, някой друг да ги управлява, защото вие най-добре бихте се погрижили за тях.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support