Black friday на крипто пазара

 Днес промоциите освен във веригите магазини за техника се наблюдават и за крипто пазара. Още вчера голяма част от криптовалутите започнаха да губят от стойността си. Това се дължи на факта, че хората излизат в кеш за да пазаруват на черният петък или просто е добро време за корекция. Тази тенденция се наблюдава през годините и не е нещо неочаквано. Други такива тенденции се наблюдават покрай Коледа и Нова година, а също и покрай Китайската нова година. 

 Според мен в момента е добър да се напазарува малко крипто валути. Аз лично влезнах с няколко дяла в Ardor (Ardr), въпреки че техническия му анализ в момента не е никак добър.

Още вчерашния червен кендъл беше много притеснителен защото обра трите поредни зелени. А днешния ако затвори под жълтата линия си е пробив, което е много вероятно защото целия крипто пазар е на червено. Аз разчитам на фундамента на Ardor, няколко нови проекта са пред самия си старт и не виждам причина съвсем скоро да не прескочи тези нива и да потегли за нов ATH тази или началото на другата година. Затова изпозлвам всяка добра възможност да закупя някой дял. Наричал "дял" койните, защото ги приемам като акции на фирмата Jelurida, за който акции получавам "дивидент" още койни, като изчизлявам Proof of Stake алгоритма.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support