Bridge Champ

Bridge Champ е напълно базирана на блокчейн игра на бридж. Тук разработчиците на Ardor се обединиха в идеята за създаването на онлайн бридж базиран върху блокчейна на платформата. Тази тяхна стъпка беше провокирана заради тежката епидемична обстановка на световен мащаб. Освен самата игра, хората имат възможност за социален контакт, като пуснат свойте камери и микрофони и комуникират помежду си. 

В момента на писането на тази статия Bridge Champ е в бета версия, но се очаква да бъде пусната официалната версия съвсем скоро. В официалния сайт има описана подробна пътна карта как ще продължи разработването на онлайн бриджа. 

Базирана на блокчейн тази игра на карти няма начин да бъде манипулирана или хаквана, по този тя ще гарантира сигурност и реална статистика за всеки играч и записана в блокверигата. 

Освен самата игра на карти, играчите ще могат да се възползват от койн, който могат да печелят чрез участието си в турнири и обикновени игри. Тези койни ще могат да се разменят за реални пари или да се обменят за определени функции, който самия играч би желал да ползва. 

Разработчиците обещават в своята пътна карта да пуснат официалната версия до края на годината. Отделно се разработват апликации за мобилни телефони, за да могат потребителите да се насладят на изживяването на всякъде и по всяко време. 

Разработват се и ботове за игра, тези ботове ще заместват реалните играчи и ще гарантират масите за игра да са винаги пълни. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support