Jelurida, създателите на Ардор (Ardor)

     Jelurida е блокчейн софтуерна компания, която разработва и поддържа блокчейна Ardor. Всеки може да се присъедини към децентрализирана блокчейн екосистема и да използва публичната блокчейн платформа, за да създава приложения или да предоставя услуги върху нея. Компаниите и организациите могат също да лицензират технология за частно внедряване на блокчейн, базирана на Ardor, или да стартират персонализирана дъщерна верига върху платформата Ardor, като се възползват от нейните уникални вградени функции.

    Познания

    Като пионери на енергийно ефективни (PoS) блокчейн решения и пълнофункционални оперативно съвместими многоверижни мрежи, Jelurida има силно разбиране за всички аспекти около проектирането и внедряването на стабилни, базирани на блокчейн бизнес екосистеми и децентрализирани приложения, от настройка на мрежата до разработка на функции.

    Опит

    Jelurida изгражда блокчейн екосистемни решения от 2013 г. През годините членовете на екипа са били в челните редици за разработването на нови технологии за справяне с широкообхватни предизвикателства, свързани с нововъзникващите технологии. От разработването на нови функции до внедряването на персонализирани технологии за различни компании, обхващащи както краткосрочни, така и дългосрочни нужди.

    Надежност

    Компаниите и разработчиците, които изграждат върху платформата на Jelurida, могат да репликират почти всеки съществуващ процес в блокчейна. Десетки вградени функции и умни договори позволяват на разработчиците да използват платформата, да взаимодействат помежду си и да взаимодействат с външни системи. Налице са разрешения за контрол на достъпа в рамките на публично защитената екосистема. Когато е необходима нова функционалност, разработчиците могат да използват умни договори или да си сътрудничат с Jelurida, за да я създадат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support