Jelurida се подготвя за пускане на своята официална версия на играта BridgeChamp

    Индустрията за онлайн игри е един от най-бързо развиващите се пазари. Оценен на приблизително 173,70 милиарда долара в края на 2020 г., се очаква да достигне 196 милиарда долара приходи до 2022 г. и почти 314,40 милиарда долара до 2026 г., регистрирайки сложен среден темп на растеж от 9,64% между 2021 и 2026 г.

   Една от основните причини за значителния растеж на игралната индустрия от 50-те години на миналия век е, че тази индустрия непрекъснато възприема развиващите се технологии. От домашната конзола за видеоигри Atari 2600 до най-съвременните VR игри, разработчиците и геймърите винаги са приемали технологичните иновации с отворени обятия.

    Като такъв, възходът на блокчейн игрите не трябва да е изненада. Разработчиците на игри отключиха екосистема за трилиони долари чрез сливане на блокчейн технология, криптовалути и NFT. Създадоха се игри "играй и печели" (play-to-earn), но много малко от тях са проектирани да позволяват небрежно и конкурентно игране едновременно.

    Софтуерната блокчейн фирма Jelurida, има за цел да се справи с това начинание чрез BridgeChamp, базирана на блокчейн версия на популярната игра „Бридж“. Докато платформата в момента се разработва,Jelurida стартира официалния уебсайт, пътната карта и whitepaper, за да даде ход на нещата.

    BridgeChamp е повече от блокчейн платформа за игри

    Създаден с цел да свърже глобалната бридж общност, BridgeChamp използва най-новата технология, предлагана от блокчейна Ignis на Jelurida. Той е съвместим с всички видове устройства, като същевременно поддържа сигурно и прозрачно изживяване.

    Според екипа на JeluridaBridgeChamp ще е и платформа за социални мрежи за играчи с еднакво мислене, които обичат да играят на бридж. Докато Jelurida продължава да прилага правните аспекти, бридж играчите по целия свят очакват с нетърпение интеграцията на блокчейн и икономика на токени, която не е насочена само към „видео геймърите“.

    За разлика от други блокчейни или традиционни игри, BridgeChamp ще позволи на участниците да играят срещу ботове или с реални играчи от цял свят. Използвайки усъвършенстваната система за видеоконферентна връзка на платформата, играчите могат да играят лице в лице един с друг в напълно онлайн обстановка. Платформата е специално създадена и предлага напълно адаптивни онлайн среди за свързване и игра на играчите. Освен това BridgeChamp разполага и с отворени APIs, позволяващи на потребителите да настройват състезания и допълнителни функции като споделяне на аудио и видео.

    Освен тези разработки, BridgeChamp ще включва и икономика в играта заедно с крипто активи, използвани за копаене на собствени токени. Индивидуалните постижения на всеки регистриран играч ще бъдат регистрирани сигурно и прозрачно във веригата Ignis на Ardor, като по този начин се елиминират всякакви възможности за измама и подправяне.

    Освен това, основната блокчейн рамка ще гарантира, че всички карти, раздадени по време на игрите, се основават на доказуема рандомизация, за да се предотврати измама. BridgeChamp също така ще включва токени в играта, които могат да се осребрят на други платформи за ежедневни игри, което ще позволи на Jelurida да разшири своята потребителска база, като същевременно ще увеличи участието си в ежедневните онлайн игри.

    За да продължи мисията си да създаде социална платформа за играчи на Бридж, Jelurida също така влезе в стратегическо партньорство с Bridge Online Academy. BridgeChamp също така спонсорира наближаващия международен бридж фестивал на RED SEA в Ейлат, Израел. Jelurida ще представи на общественостт своята игра на бридж по време на фестивала, отбелязвайки неговото официално стартиране.

    До края на тази година по-голямата част от функциите на BridgeChamp, включително напълно функционалното мобилно приложение, ще бъдат готови за използване. В същото време останалите разработки ще продължат според пътната карта на Jelurida.

    Нахлуване в доходоносния свят на блокчейн игрите.

    Базираната в Швейцария компания за разработка на блокчейн има ярка история на използване на своята блокчейн технология.

    Благодарение на задълбочено разбиране на компанията за екосистемите във веригата и нововъзникващите технологии, екипът на Jelurida е добре известен с прилагането на уникална блокчен технология, за да създаде няколко уникални проекта.

    Като платформа, която предлага уникална блокчейн архитектура parent-child chain и 100% консенсусен механизъм на PoS, Jelurida е добре оборудвана, за да предостави необходимата функционалност и персонализиране, които са необходими за отделни проекти, като същевременно е изключително енергийно ефективна и не зависи от скъп хардуер.

    Екосистемата на Jelurida се състои от публични, частни и хибридни блокчейн решения, които са оперативно съвместими и мащабируеми. Ardor и Ignis – предлагани от Jelurida, работят ръка за ръка за преодоляване на най-критичните препятствия на наследените блокчейн решения, включително висока консумация на ресурси, претоварване на мрежата и други.

    Освен това Jelurida вече доказа своя потенциал в реалния свят, като помогна на австрийското правителство с няколко проекта като HotCity и Cycle4Value, които в момента са в мрежата му. С пускането на BridgeChampJelurida бележи влизането си в блокчейн игралната екосистема.

Оригиналната статия може да видите тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support