Mythical Beings новини

  Преди няколко дни написах тази статия, в която се опитах да обясня, как колекционерската игра Mythical Beings ще прехвърля карти към една от мрежите на Ethereum, Polygon. Така наречения bridge беше написан и тестван в тестнета на платформата. Следващата стъпка беше да бъдат създадени пропорционален брой карти в основната мрежа на Polygon и да се направят отново тестове.

 Днес разработчиците на играта напиха, че колекцията от карти вече е създадена и протичат реални тестове на играта, ако желаем може да ги следим в реално време. Чрез тези тестове ние можеше да наблюдаваме как картите се деблокират и след това се блокират на ново. Всичко работи перфектно, освен един малък бъг. Когато потребителите искат да върнат картите в Ignis при натискане на бутона Initiate Swap, картите се връщат на партиди, което е доста изнервящо. Разработчиците написаха, че искат да отстранят този малък бъг и след това ще пуснат услугата публично. 

 Разработчиците на Mythical Beings не спират да работят усърдно, този bridge към Polygon се очаква да бъде пуснат публично до няколко дни. Чрез него играта ще се отвори към още повече потребители в развития пазар за NFT на Polygon.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support