NFT в Ardor Platform

NFT (non-fungible token) или незаменим токен е технология, която позволява да се генерира съдържание, което гарантира че то няма как да бъде подменено. Тези токени набраха сериозна скорост и най-вече това представляват различни видове изображения.

NFT Magic е технология, която е базирана върху подверигата Ignis в платформата Ardor. Тя позволява генерирането на различни видове NFT, размера на файла не трябва на надхвърля 50MB. Освен изображение ние можем да генерираме и различни други файлове, като например аудио, видео и други.

Интересното при NFT Magic за разлика от други блокчейн технологии е че можете да генериране NFT и ще заплатите на подверигата Ignis по-малко от един долар към днешна дата. Генерираните NFTs можете да си ги съхранявате, а може и да ги търгувате в децентрализирания маркет на платформата.

В предишна статия обърнах внимание на умен договор между Ignis и Polygon, по този начин генерираните NFTa ще можете да ги търгувате и в Polygon, но в момента умния договор е в процес на тестване, затова няма да обръщаме повече внимание на тази функция.


Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support