Седмичен бюлетин

 


    01. Jelurida напредва в блокчейн игралното пространство с BridgeChamp.
    Тъй като все по-голям брой разработчици започват да интегрират блокчейн технологията в своите приложения, новата ниша от P2E и NFT игри се очертава като най-бързо развиващия се сектор в рамките на глобалния пазар на игри. Една от основните причини за този успех е пълната собственост на играчите върху всеки закупен актив в играта, което им дава стойност и във външния свят. Bridge Champ е споменат в тази статия на Coincodex като едно от обещаващите разработки за блокчейн игри за 2021 г. от компанията Jelurida. Първата по рода си онлайн платформа за бридж, Bridge Champ, сега е във финалната фаза на разработка, ще бъде разположена в основната детска верига на Ардор (Ardor) - Ignis, ще включва икономика в играта за регистрация и организация на турнири, защитени видео конференции, честна игра и други.
    02. Mythical Beings използват функциите на Ardor за масово възприемане на NFT!
    Polygon наскоро разтърси блокчейн екосистемата за своя нов дизайн, за да подкрепи развитието на NFT и неговата мрежа. Mythical Beings е един от многото проекти за блокчейн игри, които започнаха да се свързват с по-широката аудитория, използвайки Polygon, като същевременно използват родните функции на блокчейна Ардор(Ardor) за поддръжка на NFT. В тези статии на Crypto Daily и NewsBTC се споменават за Mythical Beings и голямото предимство на интелигентните договори на Ардор (Ardor) без компромис по отношение на сигурността, разходите и централизацията, които са често срещани проблеми за онези платформи, където интелигентните договори се управляват от доставчици на трети страни.
    03. Портфейлът на GPS Ecosystem вече е наличен!
    Страхотни новини за GPS Ecosystem! Официалният портфейл вече е достъпен за потребители на Android, докато версията за iOS се финализира! GPS портфейлът е безплатният паспорт към GPS Ecosystem Metaverse, което улеснява управлението на всички предстоящи токени в детската верига на Ардор (Ardor) - GPS. Открийте всички функции на GPS портфейла, като мулти-сметка, за изпращане/получаване на криптовалута, NFT и активи, за обмен на токени към GPS.
    04. На 19 или 79? С Ardor можете да влезете на пазара на NFT просто така!
    В случай, че сте го пропуснали, миналата седмица общността на Ардор(Ardor) имаше специален нов потребител! Hilde Pfeiffer е чудесен пример за това как дългогодишната й страст към изкуството й позволи да създаде колекция от NFTs на NFTMagic, със селекция от любимите си картини като цифрови оригинали.
    05. Alberto в Radio Intereconomia.
    В това интервю в програмата на Radio Intereconomia Capital Алберто обяснява мнението си за цифровото евро и неговото политическо значение като публична валута.
    06. Jelurida ще си сътрудничи с Accenture като част от финансирания от ЕС проект за товарна логистика „Senator“.
    Наскоро обявеният проект Senator, финансиран от ЕС, в който Jelurida ще си сътрудничи с Accenture за разработване на базирани на блокчейн решения върху блокчейна Ардор(Ardor) за оптимално управление на политиките за градско планиране за Correos и ЕС, привлече вниманието от световните медии.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support