Седмичен бюлетин

 


    01. Jelurida ще си сътрудничи с Accenture като част от финансирания от ЕС проект за товарна логистика „Senator“
    На 2 декември 2021 г. Алберто Фернандес – бизнес разработчик и софтуерен инженер в Jelurida – беше гост-лектор в програмата Blockchain Radio на Radio Intereconomia, заедно с двама гости от Accenture и Correos. В тази радиопрограма те официално обявиха, че Jelurida, заедно с Accenture, печели обществена поръчка от Correos, което доведе до стартирането на новия базиран на блокчейн проект "Senator" - проект, финансиран от ЕС, който има за цел да разработи схеми за управление на потребителите, планиране на търсенето, планиране на транспорта, планиране на товарен транспорт и логистика и градска инфраструктура, с цел оптимално управление на политиките за градско планиране. По-късно новините бяха широко отразени медиите.
    02. Cycle4Value - носител на 2-ро място на церемонията по връчването на австрийската награда за блокчейн 2021!
    Проект, базиран на Ардор (Ardor) и Ignis - Cycle4Value, спечели второ място на тазгодишната церемония по връчване на наградата за блокчейн в Австрия в категорията R&D. Cycle4Value е нисък праг и прозрачен модел на възнаграждение за велосипедисти. Иновативният проект за геймификация на Ardor, базиран на блокчейн, насърчава икономическите, здравните и екологичните ползи от колоезденето, като същевременно награждава потребителите с токени Cycle. Припомняме също на нашите читатели, че миналогодишното първо място в същата категория спечели друг проект за геймификация на Ardor/Ignis - HotCity, който награждава гражданите за намиране на източници на отпадна топлина.
    03. Frenchie Frenzy в общността на Ардор (Ardor).
    Все още нямате Frenchie? Не се притеснявайте - коледното раздаване на NFTMagic и SIGBRO продължава! До 24 декември всеки ден може да се спечели уникален Frenchie - просто следвайте SIGBRO в Twitter, гледайте страхотните му видеоклипове в 16:30, за да разберете подробностите за мисията или ги прочетете по-късно във Frenchie Land. И тъй като офертите за един от най-обичаните NFT в екосистемата на Ардор (Ardor) продължават да растат, шумът в социалните медии около раздаването се увеличава, което води до пълна френска лудост!
    04. Проекти, базирани на Ардор (Ardor), представени на конференцията MAD.
    Последното специално издание на онлайн конференцията за медии, изкуства и дизайн, което се проведе на 8 декември 2021 г., не мина без да бъдат представени някои изявени проекти, базирани на Ardor, като Mythical Beings и NFTMagic.
    05. Triffic и GPS Gamification Ecosystem в китайските медии.
    Най-интересните новини във вселената на Ardor продължават да се представят в китайските медии. Тази седмица Triffic и GPS Gamification Ecosystem попадат в светлината на прожекторите и китайски говорящата общност може да прочетете цялата статия за иновативната система за точки на техния език.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support