Седмичен бюлетин

 


    01. Нови опции за приходи в екосистемата на Ардор (Ardor).
   След много години на развитие, екипът на Triffic наскоро стартира GPS Gamification Ecosystem, игра за печелене на NFT, която е базирана върху блокчейн технологията на Ардор (Ardor), геолокация и разширена реалност. Както е описано в Lightpaper, GPS Ecosystem ще разнообрази допълнително методите за приходи от апликацията Triffic с предстоящия официален GPS NFT портфейл. Освен това екипът на Tarasca обяви, че колекцията от карти NFT Mythical Beings вече има bridge от блокчейна Ardor-Ignis към OpenSea на Polygon. Това позволява на потребителите да имат достъп до повече пазарни възможности за търговия и ликвидност. 

    02. Sergi представи "Как да създаваме NFT и да ги продаваме в Ardor DEX"
    Миналата седмица Sergi взе участие в испански семинар за използване на блокчейн технологията, организиран от i2CAT Foundation. Презентацията му се фокусира върху взаимодействието с блокчейна на Ардор чрез уеб портфейл за създаване на NFT и продажбата им на децентрализираната борса. Той представи как да използвате вградените функции на Ардор и интегрирания портфейл, за да качите лесно изображение, да създадете NFT върху него и накрая да го продадете на пазара с помощта на Asset Exchange.

    03. Алберто представи проекти базирани върху блокчейна на Ардор (Ardor) на конференцията DT2 Invest в Хелзинки.
    На 2 декември 2021 г. Алберто представи Jelurida и изключителните проекти, разработени в екосистемата Ардор (Ardor) на основателите и инвеститорите в DT2 Invest. Това беше заключителното събитие за стартиращи блокчейн компании, организирано по време на конференцията в Хелзинки, Финландия, водещото световно стартъп събитие.

    04. Коледният NFT календар на Sigbro стартира.
    Всеки ден до Коледа в 16:30, SIGBRO публикува инструкции за получаване на безплатни NFT с помощта на платформата Ардор (Ardor)!

    05. На 8 декември - Проектите, базирани на блокчейна Ардор (Ardor), ще бъдат представени на MAD Conference.
    Радвам се да ви съобщя, че много проекти, базирани на блокчейна на Ардор (Ardor), като NFTMagic, Mythical Beings и Triffic – GPS Ecosystem ще бъдат представени на конференцията MAD – Media, Arts & Design. Специалното издание ще се проведе виртуално на 8 декември 2021 г., от 14 до 21 ч. UTC+1.

    06. Остава по-малко от месец до приключването на програмата Node Reward.
    Програмата за възнаграждение Node Reward ще приключи на 31 декември 2021 г.. Остава по-малко от един месец, за да стартирате пълен възел на Ardor и/или Nxt и да получите шанса да бъдете възнаградени, с общо 6000 IGNIS, разпределени дневно.

    07. Nxt - един от основните етапи, определящи еволюцията на криптото.
    Блокчейна на Nxt е един от забележителните проекти, отговорни за прогреса на криптото във времето. Nxt наскоро отпразнува своя 8-ми рожден ден, стартиран през 2013 г. като първата блокчейн мрежа Proof-of-Stake (PoS).

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support