Излезе официалният портфейл на Triffic

     

Как да монетизираме движението си? С Triffic, това вече е реалност! 
    Попадали сме на много приложения, който казват "Движи се и ние в замяна ще ти изплатим реална стойност", аз лично нито едно такова приложение не съм пробвал, но съм попадал само да отрицателни отзиви, как в крайна сметка никой не е успял да монетизира.
    При Triffic нещата изглеждат по съвсем различен начин, по простата причина, че от вашето движение се получават в замяна койни, който са генерирани и се пускат в обръщание. Реалната монетизация ще стане благодарение на търсенето заради геймификацията на самия GPS койн. Освен раздаването на GPS койните, Triffic чрез своя GPS портфейл базиран на блокчейна на Ардор (Ardor) ще предлага куп функции.
    Разширена реалност. През приложението, вие ще можете да пускате своята камера и да вземате допълнителни бонуси, след като вече сте ги открили на картата и сте отишли до тях.
    Гео-локацияGPSа прави приложението наясно с вашето местоположението и стимулира потребителите да посещават реални местоположения, като ги възнаграждава.
    NFT пазари. Ще може да пазарувате от децентрализирани маткет за NFT на Ардор - NFTMagic и отделно Triffic ще направи собствен децентрализиран маркет.
    Виртуални светове. Купувайте и продавайте, земя в собствената си метавселена. GPS ще даде възможност за създаване на NFT, който ще са виртуални недвижими имоти.
    Точки за лоялност. Ще има допълнително възнаграждаване на потребителите, който често използват приложението.
    Редки колекционерски предмети. В NFT маркета ще може да създавате собствени NFT на вашите 2D, 3D и аудио и да ги търгувате.
    Местни валути. В дъщерната блокчейн верига на Ардор, която е кръстена GPS, ще имате опция за създаване на своя собствена монета.
    Фен токени. Наскоро нашумяха фен токените и Triffic не изостава от новостите на пазара. В екосистемата на Triffic ще може да се възползвате от възможността да се сдобиете с фен токени.
    Купони и ваучери. Всеки ще може да създаде ваучери за своя бизнес или услуга и да ги популяризира.
    Фитнес приложения. Ще има и фитнес приложения, през който ще се монетизира допълнително за други видове тренировки.
    Финансиране и благотворителност. Ще може да финансирате или да дарявате директно от тортфейла на Triffic.
    Анкети и гласуване. Също нещо дота интересно, ще може се създавате различни видове анкети на който потребителите ще могат да отговарят на ваши въпроси, както и вие на техни.
    Staking на GPS токените. Ще има възможност за staking на токените, чрез което ще имате право на вот, ще получатаве допълнително възнаграждение.
    От няколко дни официалният портфейл е на лице. Тепърва ще бъдат добавяни новите функции, който описах по-горе. За в момента може да вържете вашето приложение на Triffic с GPS портфейла, да прехвърляте токени и да обменяте такива на децентрализирания маркет на Ардор.
    Това е още една опция за монетизация в платформата на Ардор, която носи със себе си много позитиви. Разработчиците на Triffic дават огромна заявка за едно от най-добрите приложения за монетизация на движението.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support