Седмичен бюлетин

 


    01. Bridge Champ - разгърнат е потребителски интерфейс за настолна игра!
    Развитието на платформата Bridge Champ върви с пълна скорост и отбелязва значителен напредък! Новият и елегантен потребителски интерфейс, базиран наред с други неща, беше внедрен на бета сървър.
    02. Jelurida Africa – Крипто може да помогне за предефинирането на бизнеса в цяла Африка.
    Експертите смятат, че Африка е подготвена да поведе следващата вълна от глобално приемане на криптовалути, тъй като икономическите възможности, които регионът предоставя, са огромни. В статия на Cointelegraph се споменава управляващият директор на Jelurida Africa Адедайо Адебахо, който изразява, че африканските страни обичат да се смятат за една група, обединени от липсата на осезаеми бизнес възможности, както и от липсата на достъп до висококачествени банкови алтернативи. Той също така подчертава, че основният проблем, който предотвратява достъпа на крипто-базираните банкови услуги до масите, е ограниченото познание за блокчейн технологията и нейната истинска полза, което е една от основните цели на Jelurida Africa.
    03. Mythical Beings – Една от нововъзникващите NFT игри, които продължават своя разтеж през 2022г.
    NFT игрите процъфтяват благодарение на нарастващото възприемане на блокчейн технологията и запознаването на геймърите с нейния потенциал по отношение на инвестициите за възнаграждение, функционалност и игрово изживяване. Тази статия в Coinpedia изброява топ 5 NFT игри, готови да завладеят масовото приемане, а Mythical Beings, изградена върху блокчейна на Ардор(Ardor), е една от тях. Платформата Ардор(Ardor) предлага естествена поддръжка на NFT и разширено персонализиране на базираната на блокчейн игра за събиране на карти, благодарение на уникалната си архитектура на веригата родител-дете. През декември 2021г. Mythical Beings се превърна в правилна мултиверижна игра, като предлагат поддръжка за използване на карти на Ардор(Ardor) и Polygon/OpenSea, за да разширят възможностите на играчите.
    04. Алберто - Един от 7-те крипто експерти, анализиращи крипто зимата.
    Тъй като цената на биткойн падна повече от наполовина от рекордните върхове, Алберто Фернандес е един от експертите по блокчейн и крипто, интервюирани от Business Insider España , които анализират „крипто зимата“ и разкрива прогнози към този момент. Той обяснява как криптовалутите са се оказали по-свързани от всякога с основния фондов пазар, тъй като затягането на паричната политика, обявено от Федералния резерв на САЩ, и увеличените през миналата година институционални инвестиции в крипто активи. Алберто също така заявява, че скоро ще има известно възстановяване на крипто пазара и колкото и да се опитват да забранят криптовалутите всяка година, общото приемане е трудно да бъде спряно.
    05. Вече може да обменяме $ARDR на платформата LetsExchange!
    Проектите за NFT процъфтяват върху блокчейна на платформата Ардор(Ardor) в резултат на консенсусния механизъм Proof-of-Stake, голямата мащабируемост и липса на раздуване на блокчейна. Вече можете да обменяте $ARDR безплатно на LetsExchange , услугата за незабавен обмен на криптовалута без регистрация.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support