Седмичен бюлетин

 

    01. Ардор(Ardor) – Една от най-добрите тенденции в крипто игрите през 2022г.
    Една от най-бързо развиващите се ниши в блокчейн индустрията са игрите "играй за да спечелиш". В сравнение с много други блокчейн мрежи, Ардор(Ardor) предлага естествена поддръжка за NFT, без зависимост от трети страни от интелигентни договори, по-голяма децентрализация, висока сигурност и ниски такси за транзакции. Разработчиците могат да използват няколко вградени типа транзакции, които осигуряват богати функционалности, гъвкавост и широка гама от поддръжка на NFT.
    
    02. Алберто е крипто лидер в испанските медии.
    Алберто Фернандес е един от лидерите на мнение за блокчейн, споменат в няколко испански крипто медии, като El Comercio, Las Provincias, Diario SUR и 101 Noticias. Статиите съдържат подробен анализ на Ethereum, който си проправя път сред крипто активите за децентрализирано финансиране, нарастващия пазар на виртуални валути и тяхното състояние на висока волатилност.

    03. Съоснователят на Jelurida обобщава основните етапи, постигнати през 2021 г. и споделя визията си за 2022 г.
    „През 2021 г. трансформирахме Jelurida от компания, фокусирана върху блокчейн инфраструктурата, в компания, която разработва приложения, базирани на нашата закалена в битка блокчейн технология Ардор(Ardor) и Ignis.“ Това е едно от изявленията на Lior Yaffe за Jelurida. Освен това илюстрира обобщение на основните етапи на компанията, постигнати през 2021 г. и бъдещите инициативи в екосистемата на Ардор(Ardor) за 2022 г.

    04. Ардор(Ardor) е листнат на борсата WazirX.
    Ардор(Ardor) вече можете да купувате, продавате и търгувате с двойката ARDR/INR на индийската борса WazirX.
    
    05. Sergi представи Bridge Champ и Hybrid Networks.
    По време на последното издание на Crypto Plaza Forum 2021 в Мадрид, Sergi Baila беше един от 30+ международни лектори и той представляваше Jelurida сред повече от 200 присъстващи. Sergi проведе презентация, фокусирана върху хибридните мрежи за игрални платформи, и представи Bridge Champ, един от най-новите проекти за игри в екосистемата на Ардор(Ardor).
    
    06. NFT Magic – нови колекции от изкуство и предстоящи лицензи, прикачени към NFT.
    Нови колекции с художествена тематика и нови художници всеки ден попълват платформата NFT Magic базирана върху блокчейна на Ардор(Ardor). Бързо развиващата се NFT Magic скоро ще пусне различни лицензи, свързани с NFT, за да увеличи гъвкавостта на създателите и купувачите по отношение на приемането на NFT.
    
    07. Проектът Senator, градското логистично решение, разработващ се върху блокчейна на Ардор(Ardor) напредва!
    Китайската крипто медия, Orange Finance, наскоро отрази проекта Senator, последният обявен проект, в който Jelurida ще си сътрудничи с Accenture за разработване на няколко логистични решения за товарни превози на Correos. Проектът, финансиран от ЕС, имаше много строги изисквания и технологията и блокчейна на Ардор(Ardor) постигна пълно съответствие с всички тях, благодарение на механизма за консенсус PoS, публична платформа с ниска консумация на енергия, многоверижна архитектура, възможности за обработка на високи данни, мащабируемост, възможността да се работи по разрешен, без разрешение или хибриден начин и силно децентрализирана, но сигурна платформа.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support