Десетте най-добри събития за Jelurida през 2021г

    
   
     Публичният блокчейн и читателите на Jelurida преминаха през още една година. В обобщението на миналата година можем да кажем, че „2020 г. е великолепна година в света на крипто икономиката и цената на биткойн надхвърли 22 000 щатски долара, поставяйки нов рекорд.
    Поглеждайки назад днес, и обобщавайки 2012г., биткойн надхвърли $60 000. Ако 2020 г. е великолепна година, то 2021 г. беше още по великолепна. Разбира се, ние се надяваме, че тази година , целият пазар и индустрията може да продължи да се изкачва, въпреки мечите настроения.. Обратно към основния текст, нека да разгледаме какви важни събития се случиха в Jelurida и нейната екосистема през изминалата 2021 г.
    
    01. Празнуване на третия рожден ден и пусната тестова версия на Ardor 3.0.0e!
    През януари 2021 г., след месеци на разработка и тестване, екипът на Jelurida показа липсваща характеристика на Ардор (Ardor). Това е решение на проблема с функцията за моментна снимка на блокчейн инфлация и подрязване (отрязване). Докато ETH2.0 започна да обръща повече внимание на функцията за подрязване за подобряване на производителността, Ардор (Ardor) официално добави тази функция още през януари тази година, а екипът на Jelurida беше в челните редици на блокчейн технологията.


    02. Nxt и Ардор(Ardor) копачите получават Ignis всеки ден!
    През януари 2021 г. Jelurida стартира програма за възнаграждаване на копачите, за да подобри децентрализацията на публичната верига, осигуряваща 7500 IGNIS на ден.
        

    03. Екологичната територия отново се разшири, Ардор(Ardor) въведе проекта Treecoin в областта на опазването на околната среда.
    През февруари 2021 г. блокчейн технологията се превръща във важно оръжие за опазване на околната среда. В контекста на опазването и рационалното планиране на глобалните ресурси на тропическите гори, се ражда Treecoin. Treecoin използва блокчейн като средство за инвестиции в краудсорсинг в проекти за устойчиво засаждане на дървета в Парагвай. Ангажиран с използването на блокчейн технология за подобряване на настоящата свръхексплоатация на тропически горски ресурси и реализиране на рационалното използване на ресурсите на дъждовните гори. Treecoin избира да разработва проекти на Ардор(Ardor). С техническата поддръжка на Ардор(Ardor), Treecoin може бързо да реализира ранно разработване и внедряване на проекти.


    04. Ardor и Tarasca съвместно създават проекта Mythical Beings.
    През март 2021 г. NFT секторът на веригата Ардор(Ardor), приветства партньор в тежка категория - Tarasca. Tarasca е децентрализирана игрова платформа, изградена в екосистемата на Ардор(Ardor). Тя се ангажира да подобри мащабируемостта на игрите във веригата, да даде възможност и да стартира NFT играта „Mythical Beings“.


    05. Bridge Champ!
    През април 2021 г. блокчейн играта Bridge Champ, поддържана от Jelurida, обяви официалната пътна карта и организира публична бета версия. Според Барак Либерман, основателят на BridgeChamp, дългоочакваното приложение ще интегрира най-новата технология за игри, за да предостави на потребителите не само безпроблемна връзка, но и да осигури вълнуващо изживяване. Bridge Champ е първата в света игра за бридж на верига и нейното значение е очевидно.


    06. Екипът за разработка на Triffic стартира GPS Eco, за да подкрепи плащането на награди от Triffic.
   Преди няколко седмици, Conierz Group Pte Ltd, екипът за разработка на проекти Triffic и GPS Eco, стартира официалната версия на GPS Eco, за да поддържа хиперлокални плащания и да интегрира иновативния механизъм за геймификация на регионалния център Triffic. GPS Eco е приложение за плащане, което позволява на потребителите да използват своите награди Triffic като жетони и поддържа малки местни покупки; също така е част от екосистемата на Jelurida, Ардор(Ardor) като пълна подверига. Приложението също така позволява на потребителите да взаимодействат с Triffic Connect с Ardor / Ignis.
    

    07. Приложението за награди базирано върху блокчейн, Cycle4Value за насърчаване на колоезденето.
    През юни 2021 г., с подкрепата на австрийското правителство, Центърът за изследване на приложните игри в Кремс към Дунавския университет ще поеме водеща роля и ще стартира научноизследователският проект Cycle4Value, базиран върху Ардор(Ardor). В Cycle4Value се проучва и проверява за първи път базираният на блокчейн цикличен модел на възнаграждение, представен под формата на икономика на велосипеда, ползи за здравето и околната среда. Тези стойностни единици се съхраняват в дигитални портфейли и могат да се обменят на тестовия пазар. В този изследователски проект технологията на блокчейна Ардор(Ardor) представлява енергоспестяващо решение за проверка на данни и обработка на транзакции.
    
    
    08. Как да използвам Twitter връзка NFTMagic?
    NFTMagic, като първата платформа за търговия с NFT на Ардор(Ardor), може добре да обедини нуждите за търговия с NFT на Ардор(Ardor) и неговата подверига Ignis. През октомври 2021 г. NFTMagic реализира функцията за влизане в Twitter връзката, която може да даде възможност на NFT и също така по-добре да привлече трафик. Всъщност NFTMagic напълно разчита на децентрализираните платформи: Ardor и IPFS и е чист „агрегатор на данни“. Въпреки това, децентрализираният характер на блокчейна или IPFS ни пречи да знаем кой е потребителят на адреса, от който се качва файла, така че връзката към публичната идентичност помага да се доверим на проверката на самоличността на художника.

     

    09. Mythical Beings кацна на обществената верига Polygon и започва ерата на кръстосаните вериги на Ардор(Ardor)!
    През ноември 2021 г. Mythical Beings, играта за събиране на карти NFT е включена в публичната верига Polygon, един от протоколите за разширяване на Ethereum, свързващ OpenSea! Създаден на конкретна блокова верига, NFT обикновено не може да се използва на различни платформи, базирани на блокова верига, за да реши този проблем, Tarasca намери договор, поддържан от интелигентните функции на Ignis, отключващи канали на Ethernet L2 Square; интелигентният договор е изцяло разработен от Jelurida. Този интелигентен договор не е специфичен за Mythical Beings, а може да се използва свободно от всеки проект, базиран на публичната верига на Ардор(Ardor), за преобразуване на всеки актив или NFT в многоверижна структура!
    

    10. Jelurida и Accenture ще разработят съвместно логистична транспортна система, финансирана от Европейския съюз.
    През декември 2021 г. Jelurida и Accenture спечелиха обществена поръчка от Европейския съюз и Correos (Spain Post). Те съвместно ще стартират проекта Senator за интегриране на заинтересованите страни в градската товарна логистика чрез техните собствени технологични предимства. Ще се разработят серия от решения, базирани на блокчейн. Проектът Senator, финансиран от Европейския съюз, има за цел да създаде серия от програми за управление, свързани с планиране на търсенето на потребителите, планиране на транспорта, планиране на товари и логистика и градска инфраструктура. Това сътрудничество между Jelurida и Accenture има за цел да разработи нов градски логистичен модел, базиран на крайни потребители, транспорт, логистика и инфраструктура.



Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support