Седмичен бюлетин

 


    01. Ардор(Ardor) - една от водещите P2E блокчейн платформи
    Тази статия на HackerNoon представя осем видни блокчейн тенденции, за които трябва да знаете през 2022 г., като всяка от тях използва блокчейн технологията по вълнуващ и иновативен начин. Блокчейна на Ардор(Ardor) се споменава като една от водещите платформи за игри Play2Earn, разработена от Jelurida. Екосистемата на Ардор(Ardo)r стартира няколко P2E игри и Mythical Beings е една от тях, фокусирана върху събирането на карти и битки. Потребителите могат да се забавляват, докато търгуват, продават или обменят NFT карти и генерират приходи чрез тази P2E блокчейн игра.

    02. Екипът на Jelurida ще покаже Ignis на 4YFN - MWC в Барселона!
    Jelurida е един от 500+ изложители от цял ​​свят, участващи в 4 Years From Now , най-влиятелната стартъп платформа по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. От понеделник - 28 февруари до четвъртък - 3 март 2022 г., екипът на Jelurida ще представи блокчейна на Ignis и как да копирате вашите NFT или лесно да разгръщате вашите P2E игрови активи с Ignis.

    03. NFTMagic предлага лиценз за NFT произведение на изкуството, осигуряващ облекчение както за копачите на NFT, така и за купувачите
    NFTMagic, NFT маркета на Ардор(Ardor), наскоро представи елегантен метод като двигател на първата индустрия, за да даде на притежателите на NFT повече контрол върху закупените от тях произведения на изкуството, като въведе широк спектър от типове лицензи в съответствие с Creative Commons. Както е описано в тези статии от The News Crypto и Investing Cube , опциите за персонализирано лицензиране вече са налични с NFTMagic, като по този начин предлага на клиентите повече гъвкавост и яснота за използване на NFT.

    04. Jelurida Africa взе участие в срещата на върха по технологии в Африка
    На 23 февруари Адедайо Адебахо, директор на Jelurida Africa, се присъедини към срещата на върха за технологии в Африка в Найроби, Кения. Конференцията свърза ключови заинтересовани страни от технологични корпорации, мобилни оператори, финтех, DeFi и крипто начинания към мрежа, стимулирайки бизнеса и инвестициите.

    05. Директорът на борда на Mythical Beings тълкува пазарния план на NFT за търговия на NYSE
    Нюйоркската фондова борса навлиза на пазара на NFT с планове да търгува с цифрови активи и да се превърне във финансова борса за криптовалути и NFT. Тази китайска статия от Block Deep Core media обхваща новините и свързаните с тях коментари на много експерти от индустрията, като например директора на борда на Mythical Beings. Palheiro заявява, че централизираният модел не е подходящ за собственост и обмен на NFT, а приносът на NYSE може да се отнася само до регулации, формалности и всякакви бариери за навлизане.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support