Седмичен бюлетин

 

    01. NFT Magic: Екологичен пазар на NFT с Creative Commons и персонализирани лицензи.
    NFT Magic вече може да предложи широка гама от типове лицензи, независимо дали става дума за произведения на изкуството за лично удоволствие или за търговска употреба. NFT Magic се основава на мащабируемия и чист блокчейн на Ардор(Ardor) с алгоритъм Proof-of-Stake, като по този начин предоставя чисти и достъпни NFT на обществеността. Тази статия на Blockonomi обхваща най-новите функции, налични в NFT Magic, и по-специално лицензите, свързани с NFT, изсечени чрез платформата, които могат да бъдат надстроени с определени ограничения, но не и понижени, за да се избегне нарушаване на споразумението между създателя и купувача. Присъединете се към NFT Magic , изтеглете приложението SIGBRO и се насладете на истинската магия!

    02. Lior коментира Indie Game Store, наричайки NFTs измама.
    Тази статия на NFTgators обхваща пазара на независими игри Itch.io, който наскоро нарече NFTs измама, подкрепена от компании, които се интересуват само от собствените си печалби. Лиор Яфе коментира, че измамата е обща за блокчейн и крипто индустрията, а не само свързана с NFT. Има някои законни случаи на използване на NFT, например за собственост върху дигитални изкуства и постижения в игрите, но все още има място за законова и регулаторна оптимизация на NFT за масово потребление.

    03. Авторът на списание Profil експериментира със създаването на NFT на NFT Magic.
    В последната публикация на австрийското новинарско списание ProfilNFT Magic е спомената като NFT платформата, използвана от автора Джоузеф Геп, за да експериментира сам колко лесно е да се създаде NFT и да се създаде дигитален обект, който да се пусне на пазара. NFT Magic също е описана от Александър Пфайфър като удобна за потребителя NFT платформа, достъпна за хора без познания за блокчейн.

    04. MythicalBeings: Сезон 03 започна и колекционерските карти скоро ще бъдат на пазара на Kally!
    Сезон 03 на MythicalBeings официално стартира на 8 февруари 2022 г. с четири нови същества, готови да бъдат забелязани от колекционерите! През предишния сезон играта с карти NFT си проправи път до Ethereum чрез страничната верига Polygon, като по този начин навлезе в OpenSea, водещият световен пазар на NFT, и привлече повече колекционери към играта. През сезон 03, MythicalBeings скоро ще бъдат достъпни в Kally’s , новият базиран на Polkadot пазар за NFT, както е описано в тази статия на портала за верижни игри в китайските медии.

    05. На 28 февруари - Jelurida ще участва в конференцията 4YFN в Барселона!
    Радваме се да съобщим, че Jelurida ще бъде един от изложителите на конференцията 4YFN 2022 в Барселона, от 28 февруари до 3 март 2022 г. Startup събитието 4YFN е част от MWC е една от най-големите стартиращи екосистеми който обединява стотици международни технологични иноватори, лидери в индустрията и инвеститори.

    06. Алберто, споменат в Business Insider Spain.
    Business Insider Spain наскоро анализира последните мерки, предприети от руското правителство относно регулирането на биткойн като валутен аналог. Алберто Фернандес е един от шестте испански експерти по блокчейн и криптовалути, които оценяват ползите за Русия, която напредва с плана си за регулиране на големия пазар на криптовалути и следователно реакцията на пазара на подобни мерки.

    07. Ardor & Nxt на Coin Social Story
    Членовете на общността на Ардор(Ardor) и Nxt могат също да проверят $ARDR и $NXT в Coin Social Story , монитора за данни на живо за крипто пазара.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support