Седмичен бюлетин

 

    01. Ardor 3.0.1e - Нова версия на Testnet вече е налична!
    Щастлив съм да съобщя, че новата версия на Ардор(Ardor) 3.0.1e в testnet вече е налична! Това е задължителен ъпгрейд само за експерименталната тестова мрежа 3.0 на Ардор(Ardor). Достигнат е важен етап във версия 3.0 с изрязване и моментни снимки на транзакции от дъщерна верига в публичната си тестова мрежа. Сега са включени множество корекции на грешки!

    02. Mythical Beings - Един от 10-те най-добри проекти "играй и спечели", които трябва да следите през 2022 г.
    Тази статия на IBT се описват десетте най-добри проекта на NFT Play-To-Earn, които в момента привличат играчи на дневна база, а Mythical Beings е един от тях. Това е вълнуваща игра за събиране на карти на базирана върху блокчейна на Ардор(Ardor), като всяка NFT карта има уникална история и стойност, която трябва да бъде събирана или търгувана. Сезон 03 на Mythical Beings току-що стартира и нови игри като Battlegrounds и Elyxir са в бета версия с много нови предстоящи функции.

    03. Jelurida Africa - два нови проекти в процес на разработка и почти готови за тестване!
    Африканският клон на Jelurida се радва да обяви два нови проекта, които вече са в процес на разработка и са почти готови за тестване! Първият е 234 Marketplace, африканска блокчейн-базирана платформа за електронна търговия само с опции за плащане с криптовалута, а вторият е BlockHomes, инвестиционен проект за токенизация на недвижими имоти за съвместни предприятия и възможности за листване на активи, но с уникални характеристики на споделена отговорност на успех.

    04. NFT играта Mythical Beings, с която ще се свържете с Polkadot.
    Mythical Beings, NFT игра с карти за търговия, базирана на блокчейна на Ардор(Ardor), току-що стартира сезон 03 „Възходът на Маракихау“. За да разшири колекцията и да привлече нови потребители, екипът на Mythical Beings представи четири нови карти в колекцията си и ще си партнира с Kally, базирания на Polkadot NFT пазар, както е описано в тази статия на CoinPost в японските медии.

    05. NFTMagic вече позволява на дигиталните художници да прикачват лицензи към своето съдържание.
    NFTMagic ще промени света в защитата на авторските права в сегмента на NFT, както е описано в тези медийни статии UToday и Weixin. Пазарът на NFT от ново поколение наскоро обяви, че позволява на художниците да прикачат творчески общи ценности и персонализирани лицензи към своите произведения на изкуството, за да намалят бариерите пред сеченето и търговията с NFT. NFTMagic използва блокчейна на Ардор(Ardor), високопроизводителна чиста PoS платформа с естествени интелигентни договори за рентабилно и чисто създаване и прехвърляне на токени.

    06. Директорът на борда на Mythical Beings коментира заявката за търговска марка на NYSE за пазар на NFT
    Нюйоркската фондова борса подаде заявка за търговска марка за своя собствен пазар на NFT и много експерти от индустрията коментираха решението на NYSE като огромен тласък за NFT индустрията и валидиране на основната блокчейн технология. Въпреки това е важно също така да се вземе предвид трудността при пълното интегриране на начинанието на NYSE в децентрализирания свят на криптовалутите. Директорът на борда на Mythical Beings, Palheiro, беше споменат в тази статия на NFTgators, потвърждаваща, че централизираният модел е неадекватен за собствеността и обмена на NFT, а приносът на NYSE може да се отнася само до регулации, формалности и всякакви бариери за навлизане.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support