Elyxir: алхимията на войната

     

    Трябва да сте подготвени за митологичните битки. Разработена е цяла наука за намиране на отвари за повишаване на силата и издръжливостта на вашите създания, но процесът е труден и изисква търпение. В тази публикация ще ви представя Elyxir, алхимията на Mythical Beings.
    ELYXIR е базирана на блокчейн игра за приготвяне на отвари, която се развива във вселената на играта с карти Mythical Beings. Събирайте съставки, изследвайте рецепти и правете отвари. Овладейте изкуството да управлявате магазин за отвари или изследвайте ефекта от отвари върху вашата армия на Battlegrounds, за да подсилите съществата си и да спечелите битки.
Правенето на отвари в ELYXIR никога не е било предназначено да бъде бързо и лесно. Отварите ще могат да бъдат истинско предимство в битка и трябва да се използват разумно. Разбира се, винаги можете да намерите алхимик, на който да му купите готова отвара и да я използвате бързо в много важна битка. Със сигурност ще има потребители, които ще искат да играят тази роля в екосистемата на Mythical Beings, но ако искате да купите, със сигурност ще трябва да им платите за разходите и времето, което са инвестирали. Ще бъде по-евтино да създадете отвари сами, така че продължете да четете.

    Съставки, инструменти, колби, рецепти
    За да направите отвари, ще се нуждаете от определени съставки, инструменти, колби и рецепти. Ще има различни видове съставки (напр. билки, гъби, цветя, парчета). Някои от които могат да бъдат спечелени само в арените на Battleground, други ще могат да бъдат събрани само в бустер пакети или закупени от други играчи на пазара. Ще има и други приложения или места извън вселената на Mythical Beings, където ще могат да се събират определени съставки.
    За направата на отвари ще са необходими и инструменти, който ще могат да бъдат взети само в джакпота на Mythical Beings като награда, подобно на специалните карти във всеки сезон. А за пълненето на отвари ще са необходими колби. Колкото по-добро е качеството и размера на колбите, толкова повече съществата ще са засегнати от ефектите на отварите.
    Рецептите ще трябва да се научат. Когато попаднете на нова рецепта ще я добавяте към познатите си рецепти и няма да е необходимо да я научавате отново. Рецептите уточняват кои съставки и инструменти са необходими за направата на отвара (ще включват разходи GEM, IGNIS). Разбира се няма да можете да купувате или продавате знания, така че ще трябва да ги получите със собствената си работа.
    Ефектите на отварите ще имат пряко въздействие върху съществата в битка. Ефектите ще продължават само докато битката приключи. Ефектите ще могат да се комбинират в една отвара. Някои ефекти ще засягат само същества, които могат да абсорбират тези ефекти.
    Децентрализираният пазар на Ардор(Ardor) ще се използва за търговия. Всички елементи или съставки, необходими за Elyxir (с изключение на рецепти), ще могат да бъдат закупени или продадени на децентрализирания пазар.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support