Mythical Beings - Сезон 03 започва!

Възходът на Marakihau

    Започва третият сезон на Mythical Beings. Отдавна отминаха дните, когато Tarasca управляваше света, а също така и Groostlang напуска тези земи. Тези две специални същества, са само 250 съществуващи всяко, вече няма да измъчват колекционерите и могат да бъдат забелязани само в тъмнината на децентрализираната борса. 
Тяхното място сега е заето от Marakihau, ужасно морско създание от въображението на маорите, което броди из моретата, за да нападне корабите на рибари и търговци, заграбвайки съкровищата им и хранейки се с телата им. Известно е, че 250 от тези същества обикалят океаните и могат да бъдат забелязани от авантюристи, които рискуват да получат джакпота по време на Сезон 03.
    Нови карти
    Заедно с Marakihau, сезон 03 добавя четири нови митични същества. Сега няма да разкриваме имената и историите им, за да не загубим вълнението си в търсенето . Вместо това ще кажем, че има две общи карти, една рядка карта и, разбира се, една специална карта. Надяваме се да ви харесат ръчно рисуваните илюстрации от Ана, както и че ще отделите време да прочетете историите, които сме подготвили за тяхното значение и културите, които ги оживяват! С тях вече са разкрити 41 същества. Не забравяйте, че колекцията ще бъде съставена от поне 50 същества, така че остават само 9. Разбира се, това е минимален ангажимент, а не максимум. Ако колекцията продължи да радва и се присъединят нови колекционери, можем да продължим това вълнуващо приключение още дълго време. Митологиите на народите по света са безкрайно богати и ние никога няма да се уморим да се учим от тях!
Между другото: с всеки нов сезон нови общи карти се включват в смарт-контракта, което означава, че вероятността да получите рядка или особено епична карта намалява. Просто казвам…
    Новата специална карта
    И за какво е Marakihau? Tarasca периодично разпределя 10% от IGNIS от продажби на карти, докато Groostlang разпространява 12 GEM на копие на всеки 3,5 дни. И двете същества ще продължат да го правят през целия жизнен цикъл на комплекта. И така, какво прави Marakihau? Е, прави и двете, и повече! От една страна, това същество раздава 2,5% от IGNIS от продажба на карти и изработка на всеки 3,5 дни на колекционерите, които притежават един от тези NFT, както и 1000 GEM. В дългосрочен план 2,5% и 1000 GEM ще бъдат разпределени между 250-те копия на Marakihau. Но копията ще се пускат постепенно, 7 на всеки 3,5 дни. Следователно в първите няколко цикъла щастливите притежатели на тази карта ще получат много по-сочна награда.
Освен това има още една възможност с всяко Marakihau, изключителното за това създание: всеки, който притежава копие, може да го замени по всяко време за настолната игра (Колекционерско издание) и подписан оригинален печат на същество (има само 25 копия от всяко създание и те включват NFT за бъдеща търговия).
    Mythical Beings е навсякъде по веригите
    В сезон 02 нашите създания стъпиха в Ethereum, чрез страничната верига Polygon. Благодарение на това стигнахме до водещия световен пазар за NFT - OpenSea, и дадохме на много повече колекционери достъп до вселената на Mythical Beings.
В Сезон 03 ще стъпим на територията на Polkadot за първи път. Този блокчейн, роден за взаимното свързване на други блокчейн, е в разгара си, с първите му парачейни току що пуснати и много проекти, които предстои да стартират. Tarasca Ltd., компанията зад Mythical Beings, подписа споразумение за партньорство с Polkally (ребрандиран на KALLY), нов пазар за NFT, базиран на Polkadot, който е на път да отвори врати. Благодарение на това споразумение, двете компании ще си сътрудничат, наред с други неща, за да направят картите на Mythical Beings достъпни на техния пазар, улеснявайки достъпа до легиона от фенове на DOT по целия свят.
От друга страна, второ споразумение за сътрудничество с добре позната компания от екосистемата на ETH ще позволи на Tarasca Ltd. да предлага на пазара произволните пакети карти директно на ETH/Polygon през новия сезон 03, както и ще им даде добра рекламна кампания и собствено пространство на техния пазар.
    Пригответе се да играете
    Както знаете, ние сме във фаза на частно тестване на нашата първа P2E игра с картите. Трудно е да се дадат дати за стартирането й, но искаме да ви дадем подробности за неговата механика. За да направим това, утре ще публикуваме две публикации, една за играта Battlegrounds като цяло и една за особено интересна добавка, наречена Elyxir.
    Време
    Последният пълен цикъл на Сезон 02 приключва на 1 февруари. Въпреки това, ние добавихме още един цикъл до 4 февруари(събота), за да завършим раздаването на целия Grootslang. В последния цикъл ще има 5 от тези специални карти, които могат да бъдат спечелени, вместо обичайните 7. Веднага след като този последен цикъл приключи, портфейлът ще влезе във фаза на поддръжка и няма да бъдат налични нови пакети карти или изработка за покупка, докато не отвори отново ден-два по-късно. Но, разбира се, ще можете да купувате, продавате и прехвърляте своите NFT директно в блокчейна Ардор(Ardor) (чрез NRS или nftmagic.art) и блокчейна Polygon (чрез OpenSea).
    И какво друго?
    Нищо друго за Сезон 03. Надяваме се да ви хареса, понеже нови колекционери ще се присъединят от ETH и DOT и че очакването ще продължи, докато все още не можем да ви покажем публична бета версия на играта.
    В допълнение към тази новина за сезона, бихме искали да обясним защо тази последна част от Сезон 02, а може би и Сезон 03, бяха малко тихи. Факт е, че нашият проект и нашите идеи са много големи, но екипът ни е малък и понякога се стремим към много и подценяваме ограниченията на сегашния ни мащаб. Затова полагаме много усилия да намерим най-добрия начин да преминем към следващото ниво, търсим финансиране и добри професионалисти като разработчици на потребителски интерфейс за играта, 3D анимации и т.н. Това изисква много часове работа, но ние вярваме, че така е най-добрият начин да се гарантира, че Mythical Beings ще получи своето заслужено пространство в NFT и P2E индустрията.

И накрая бихме искали да благодарим на нашата страхотна общност за цялата подкрепа. Ти си най-добрия! ♥

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support