NFTMagic предлага допълнителни лицензи

     NFTMagic предлага на собствениците на NFT повече контрол върху техните цифрови колекционерски предмети и произведения на изкуството, като прикачва лицензи към тях.
    NFTMagic - Увеличаване на полезността на NFT
    Съкратено от "незаменими токени" (NFT), превзеха света през последната година. От относителна неизвестност, NFT изминаха дълъг път, за да отбележат присъствието си в масовата култура с няколко знаменитости, подкрепящи дигитални колекционерски предмети. Въпреки това, NFT пространството все още е изправено пред множество проблеми, вариращи от фрагментирани пазари, липса на инфраструктура и други подобни. В опит да даде на притежателите на NFT повече контрол върху техните цифрови произведения на изкуството, NFTMagic позволява на потребителите да прикачат лицензи към цифрови колекционерски предмети. С лицензирани произведения на изкуството, полезността на NFT се увеличава многократно, тъй като купувачите могат да използват произведението на изкуството, което притежават, за търговски цели и други.Въпреки че технически NFT трябва да дават изключителна собственост на своите притежатели върху своите колекционерски предмети, реалността е много по-различна. Всеки, който копае произведение на изкуството, защитено с авторски права, трябва сам да притежава авторските права или да издава лицензи от името на собствениците на авторски права. Като се има предвид това, ако потребителят, който копае NFT, погрешно избере грешен тип лиценз, остават му само три опции, т.е. да не продават актива, да го поставят в черен списък или да го изгарят.
    Въведение в NFTMagic
    NFTMagic предлага просто и ефективно решение за защита на собствениците на NFT от всякакви потенциални проблеми с лицензирането. По-голямата част от проблемите с лицензирането могат да бъдат избегнати по подразбиране чрез типове общи лицензи, които се придържат към Creative Commons. По същия начин, NFTMagic въвежда множество иновативни функции за NFT, като например персонализирани опции за лиценз, за ​​да даде на потребителите повече контрол върху приложимите условия.
    По същество NFTMagic позволява по-широко персонализиране, нови случаи на употреба и повече възможности, свързани с лицензите в NFT индустрията. NFTMagic притежава капацитета да побере набор от типове лицензи, които варират от „само търговия и продажба, произведения на изкуството за лични цели“ до „търговско използване на произведението на изкуството и промени са разрешени“ и „включва прехвърляне на авторски права“. NFT, притежаващи гореспоменатите типове лицензи, ще предложат яснота по отношение на потенциалните полезни услуги, на които потребителят може да се наслади със своите цифрови колекционерски предмети извън аспекта на търговията и продажбата. Нещо повече, всички лицензи, свързани с NFT, изсечени чрез NFTMagic, могат свободно да се надграждат. По-специално, споменатото надграждане може да бъде направено само от емитента на NFT, дори след като е продаден. Обратно, лицензът никога не може да бъде понижен, тъй като това би нарушило споразумението между създателя и купувача. По същество всички права, предоставени на купувачите, могат да бъдат подобрени. Заслужава да се отбележи също, че в случай, че NFT остане непродаден, тогава създателят има възможност да го унищожи и да издаде нов NFT с коригиран лиценз.
    Относно NFTMagic
    Качете вашето произведение на изкуството срещу малка част от таксите на други NFT платформи и направете вашето изкуство достъпно за целия свят. Вашите NFT се обработват от блокчейна на платформата Ардор(Ardor), мащабируем и чист блокчейн с консенсусен механизъм Proof Of Stake. Направете своя NFT Marketplace зелено място!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support