Седмичен бюлетин

     В тази кратка статия ще публикувам ежеседмичния бюлетин с новостите свързани с Jelurida (фирмата разработчик на платформата Ардор). Както съм отбелязвал и в предни статий те разработват все още и първата си платформа NXT, която не е мулти канална и избягвам да пиша за нея, защото е не конкурентно способна в сравнение с революционното им решение Ардор(Ardor).


    01. Публикувана е актуализирана пътна карта за Ardor and Ignis 2022!
    Миналата седмица на уебсайта на разработчиците беше публикувана актуализирана пътна карта на Ardor/Ignis. Техния фокус за 2022 г. ще бъде насочен към пускането на Ардор(Ardor) 3.0 в основната мрежа, която вече работи успешно в тестова мрежа в продължение на няколко месеца. Ще продължи развитието на Bridge Champ, както и разработването на функции, ако е необходимо, за да подкрепи нарастващата екосистема на приложения за крайни потребители. Във връзка с това, напомням за скорошното издание на Ardor 2.4.0e , което включва подобрения в контрола на активите и нова функция - възнаграждения за търговия с активи, идеални за емитенти на NFT!

    02. Новата версия на Nxt 1.12.3 вече е налична.
    Миналия петък беше пусната нова версия за стабилна поддръжка на Nxt с подобрения и корекции на грешки. Повече внимание на този ъпдейт няма да обръщам, защото по-горе мисля, че изразихдостатъчно мнение.

    03. Jelurida е сребърен спонсор на Block World Tour - Andorra 2022.

    След присъствието на 4YFN в Барселона и различни крипто и блокчейн конференции в Дубай, включително WOW Festival и CryptoExpo, членовете на екипа ще бъдат на World Block tour в Андора на 1-2 април, където Jelurida е сребърен спонсор. Тази конференция обещава да бъде едно от най-големите блокчейн събития в света тази пролет!

    04. Партньорство Jelurida и TBTA, обхванато от Coinpost.
    Както наскоро беше обявено, Jelurida вече е официален партньор на базираната в Лугано асоциация за блокчейн технологии Ticino и тази новина беше отразена от Coinpost Japan . TBTA има за цел да обедини различни блокчейни и крипто компании с университетите, изследователите и публичния сектор. Припомняме на нашите читатели, че TBTA организира мозъчен тръст в Лугано на 1 април, където Jelurida ще имат възможността да представят платформата Ардор(Ardor)!
 
    05. Пътната карта на Bridge Champ за 2022 г. е представена в повече медии.
    Наскоро публикуваната пътна карта за 2022 г. за Bridge Champ продължава да привлича вниманието с нови статии за Blockonomi , CoinQuora и китайските медии . Новата пътна карта за 2022 г. включва по-ангажиращи социални функции, пускане на мобилно приложение, хостинг на онлайн турнири по бридж, плащания с токени, регистрация на NFT, награди и много други!
 
    06. Купете Ardor на LetsExchange!
    Ардор (ARDR) вече е достъпен на LetsExchange - услуга за незабавна обмяна на криптовалути, която предлага суапове без регистрация и лимити.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support