Седмичен бюлетин

 

    01. Лиор, Алберто и Анна се присъединяват към WOW Summit & Crypto Expo в Дубай
    Радваме се да обявим участието на Лиор Яфе, Алберто Фернандес и Анна Роузбрук, представляващи Jelurida на предстоящите блокчейн и крипто събития в Дубай. Те ще участват в WOW Summit , най-голямото изложение за NFT и Web3 в ОАЕ, и Crypto Expo , което свързва крипто инвеститорите в мрежа и проучват повече бизнес възможности.

    02. Jelurida Tanzania е официално регистрирана!
    Jelurida Africa наскоро обяви официалната регистрация на Jelurida Tanzania като компания за софтуерни решения за блокчейн в Обединена република Танзания. Отганизацията представлява второто юридическо признато образувание в африканския регион. Новоучредената организация ще се специализира в образованието, консултирането и внедряването на решения. Поздравления за целия екип на Jelurida Africa!

    03. Нова версия на SIGBRO идва скоро!
    SIGBRO, сигурното и лесно за използване приложение за портфейл на платформата Ардор(Ardor), работи в тясно сътрудничество с екипа на NFTMagic, за да настрои защитена процедура за иск за физически произведения на изкуството, които са генерирани NFT. За да се постигне това, до края на март ще бъдат добавени много нови функции , като например възможността за подписване на криптирани съобщения, бутона за изтегляне на листа за възстановяване на портфейла и, не на последно място, актуализираните изображения за включване/създаване на акаунти.

    04. Cointelegraph споменава коментарите на Lior относно фишинг скандала в OpenSea
    Последната уязвимост на OpenSea, глобалния пазар на NFT, повдигна по-дълбок въпрос относно нивото на сигурност на неговата инфраструктура. Тази статия на Cointelegraph обхваща няколко коментара от Lior Yaffe, посочващи, че епизодът на сложна фишинг кампания е пряк резултат от лошо планираното надграждане на смарт договори на OpenSea, както и архитектурата за одобрение на транзакции на платформата. Lior обаче добави, че основният проблем е основната архитектура на повечето NFT пазари. Той посъветва потребителите да внимават с одобренията на договори, тоест винаги да следят точно одобрените договори или да отменят опасни или ненужни такива и за предпочитане да определят разумен лимит на разходите за всяко одобрение на договор.

    05.Програмата за награди Ardor и Nxt Node все още продължава!
Приятелско напомняне към общността на Ардор(Ardor) и Nxt: Програмата за възнаграждение на Node все още е в ход ! Като стартирате пълен възел, можете да се възползвате от възможността да спечелите до 6000 $ IGNIS, разпределени дневно! Присъединете се сега и допринесете за децентрализацията на мрежата!

    06. Jelurida представи Ignis на конференцията 4YFN като NFT Blockchain екосистема
    Тази статия от 1 Bit Finance китайски медии отразява Jelurida като един от 500+ световни изложители на конференцията 4YFN миналата седмица в Барселона. Екипът демонстрира блокчейн технологията на Ignis и много проекти за NFT P2E игри в екосистемата на Ignis, като Bridge Champ - първата онлайн игра за бридж на веригата; MythicalBeings - играта за събиране на карти; NFTMagic - пазарът на NFT; и SIGBRO - приложението за защитен портфейл.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support