Bridge Champ с нова пътна карта

    Bridge Champ, продължава да усъвършенства своята платформа за бридж, изградена върху блокчейн технология и обяви своята пътна карта за 2022 г. Много вълнуващи разработки са на дневен ред, включително добавяне на турнири, NFT регистрация, плащания с токени и награди.
    На 14ти март в Лугано, Швейцария – Bridge Champ направи следващата стъпка, за да направи играта на бридж по-достъпна от всякога. Онлайн играта на бридж включва функция за социална игра, с приятели или непознати. Bridge Champ използва множество социални функции, за да свърже играчите на бридж в световен мащаб и да проправи пътя за пренасяне на съществуващите бридж клубове и федерации в дигиталния свят.
    Барак Либерман, основателят на Bridge Champ, призна необходимостта от удобно, практично и забавно онлайн решение за игра на бридж. Чрез партньорство с фирмата Jelurida, разработваща платформата Ардор(Ardor) и двете страни започнаха да изграждат това ново решение за свързване на глобални играчи. Резултатът е първата по рода си платформа за онлайн игра на бридж, достъпна както за нови играчи, така и за ветерани.
    Използването на блокчейн технология – и по-конкретно на платформата Ардор(Ardor) на Jelurida – въвежда достоверност, доверие, отчетност и прозрачност за споделяне на данни. Например, резултатът от игрите изисква почтеност, за да се избегнат измами. Освен това бриджът е социално начинание, дори когато се играе дистанционно. С блокчейн технологията всякакви съмнения относно автентичността се премахват от уравнението.
    Bridge Champ наскоро представи своята пътна карта за 2022 г., която включва няколко важни етапа и цели:
- Подобрени игрови ботове за Бридж от високо ниво (април 2022 г.)
- Пускане на мобилното приложение (май 2022 г.)
- Създаване на турнири (затворена бета версия през юни 2022 г.)
- NFT регистрация за постижения (3тото тримесечие на 2022 г.)
- Затворена бета версия на учебния модул (4тото тримесечие на 2022 г.)
- Интегриране на социални мрежи (4тото тримесечие на 2022 г.)
и още много!
    Всички тези инструменти и решения подобряват привлекателността на играта на бридж онлайн с хора от цял ​​свят. Освен това Bridge Champ улеснява собствениците на бридж клубове да преминат към дигиталния свят. Отделно ще има предварително направени уроци за начинаещите.
    Освен това Bridge Champ ще проучи възможности за други ежедневни игри. Потребителите на платформата могат да плащат за множество игри и услуги чрез токена IGNIS или да използват актива за конвертиране между токени и фиатни валути, ако е необходимо. Играчите могат да печелят IGNIS, като играят игри и турнири, след като тази функция се появи. IGNIS освен валута е и блокчейн, дъщерна от екосистемата на Ардор(Ardor).
    Bridge Champ е разработен от блокчейн софтуерна компания Jelurida и автоматизира основните функции на историческата игра с карти. Специално изградената и адаптивна среда съчетава най-съвременните игри с отворени API, за да даде възможност на конкуренцията.

Относно Jelurida:
    Основана в Холандия през 2016 г., Jelurida е софтуерна компания, която разработва и поддържа блокчейна на Ардор(Ardor). Вече мултинационална организация с офиси на три континента, Jelurida е фокусирана върху подпомагането на бизнеса да се възползва от предимствата на блокчейна чрез улесняване и внедряването на приложения, свързани с мрежата на Ардор(Ardor).

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support