Jelurida обяви партньорство с швейцарската "Blockchain Technology Association"

 


Партньорство с швейцарска блокчейн организация

Jelurida, блокчейн компания, която разработва блокчейните Ардор(Ardor) и Ignis, обяви на 18-ти, че Ticino Blockchain Technologies Association, базирана в Тичино, Швейцария, ще си партнират за развитието на блокчейн технологии.



Базирана в Лугано, Тичино, Швейцария, с Университета в Лугано (USI) и Университета за приложни науки и изкуства (SUPSI) в Южна Швейцария, Ticino Blockchain Technologies Association е призната в областта на блокчейн и технологията за разпределена книга (DLT) Това е мозъчен тръст, който насърчава иновациите и изследванията в сътрудничество с публичния и частния сектор с цел подобряване и развитие.


Какво представлява технологията на разпределената книга (DLT)?

Известен също като DLT, това е съкращение на английски (Decentralized Ledger Technology) и се превежда като технология за разпределена книга. Това е технология за регистър, която е "децентрализирана = не централизирана". „Технология на разпределената книга“ е технология, която се управлява и наблюдава взаимно от всички потребители, вместо да комбинира счетоводните книги, които са централизирани в много области както е във финансовите институции.

Чрез този съюз с „Ticino Blockchain Technology Association“, Jelurida има за цел да повиши осведомеността относно технологиите, свързани с блокчейн, съвместно да провежда събития с иноватори на блокчейн, да обменя ноу-хау и да извършва съвместни проекти и академични изследвания. На първо място изглежда, че това ще се случи на събитието , което ще се проведе на 1 април .


Мерките на Швейцария, развита страна на крипто индустрията

Град Лугано, Тичино, където работи Ticino Blockchain Technologies Association, току-що обяви на 3-ти този месец, че биткойн (BTC) и Tether (USDT) ще бъдат де факто фиатните валути.

През следващите месеци те ще бъдат достъпни като легитимен метод на плащане в повече от 200 компании и магазини, както за широк спектър от плащания като лични и корпоративни данъци, такси за обществени услуги и такси за обучение. Ще се поддържа и стабилна монета " LVGA .

В Швейцария министърът на икономиката се застъпи за „Cryptonation Switzerland (Cryptographic Technology Nation Switzerland)“ и популяризира крипто активите и блокчейн индустриите на национално ниво.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support