Седмичен бюлетин

 


01. Ардор(Ardor) V 2.4.1 е налична!
Новата версия на Ардор(Ardor) 2.4.1 беше пусната на 4 април 2022 г.! Новостите за блокчейна на Ардор(Ardor), които внедрява новата версия в основната мрежа, бяха отразени в тази статия на CoinPost . Това надграждане ще активира новите функции, които вече са активирани с версия 2.4.0e в тестовата мрежа, което прави блокчейна на платформата Ардор(Ardor) още по-привлекателна за потребителите на NFT и P2E игри. Това е задължителна актуализация за всички. Хардфорка е планиран за блок 2 307 000, който се очаква да бъде изкован на 1 май 2022г. Можете да изтеглите официалната версия от тук!

02. Ардор(Ardor) V 2.4 предоставя функции за децентрализиран обмен на активи в NFT.
Ардор(Ardor) е платформата Blockchain-as-a-Service (BaaS), която позволява на фирми и физически лица да създават частни детски вериги със специфични настройки за издаване на активи и наскоро направи значителен ход в NFT пространството, както е обхванато в статии на Blockonomi , Cryptela и CryptoNewsZАрдор(Ardor) обяви две важни актуализации на тестовата мрежа на децентрализирания Asset Exchange, предоставяйки на потребителите повишен контрол чрез децентрализация и прозрачност. Нововъведените роялти за търговия с активи и гъвкав контрол ще укрепят многоверижната платформа и нейната специфична архитектура.

03. BlockCabs - новата базирана на Ардор(Ardor) платформа за съвместно инвестиране във вашето собствено пътуване!
Jelurida Africa наскоро обяви, на 4 април 2022 г., новия случай на използване на градска мобилност, базиран на блокчейна на Ардор(Ardor) - BlockCabs . Това е платформа, която предлага персонализирани услуги и съвместно инвестиране във вашите собствени разходки. Първо, можете да персонализирате изживяването си, като споделите пътуването или не, да се насладите на тишината или любимата си музикална селекция и да заснемете моменти, които да споделите, като използвате социалните медии в приложението FUNz, за да спечелите наградни точки. Второ, можете да притежавате пътуването си чрез интелигентна покупка под наем, без вече да е необходим заем. Кандидатствайте за шофьор, прегледайте наличните автомобили и задайте личните си цели. Трето, можете да печелите като инвеститор със съфинансирани активи, еднократно финансирани активи или да наемете колата си като актив.

04. Очаквайте вълнуващи новини скоро в NFTMagic & Triffic!
Много вълнуващи новини се опакват скоро в екосистемата на Ардор(Ardor). По-специално за NFTMagic, зеленият пазар на NFTs, работи върху интеграцията с Polygon и функциите за роялти на NFT. Освен това и Triffic, играта с NFT и P2E, пусна от задкулисието един от новите герои и потвърди, че скоро ще официално съобщение за промяна на играта!

05. Какво ще донесе Ардор(Ardor) V 3.0 в блокчейн пространството?
Статия от китайските медиите Crypto Research илюстрира какво ще се случи в блокчейн пространството по пътя към разширяването на публичните вериги, преминаването от консенсус на POW към POS и необходимостта от сигурни мрежи, мащабируемост, оперативна съвместимост и ниски такси за транзакции. Това са основните причини, поради които Ардор(Ardor) се счита за водещата архитектура на публичната верига, с нейната моментна снимка, функция за подрязване и архитектура с много вериги. Въз основа на пътната карта за 2022г., версията на Ардор(Ardor) 3.0 в основната мрежа, която е насрочена за втората половина на годината, има за цел да реши важния проблем с разширяването на мрежата, като по този начин направи дъщерните вериги по-мощни и ще позволи още по-силна екосистема.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support