Седмичен бюлетин

 

    01. Нова библиотека на Ардор(Ardor) с инструменти за Java разработчици!
    Радвам се да споделя, че Jelurida вече поддържа хранилище с Ардор(Ardor) Java библиотеки, тестова рамка, конфигурационни файлове и Gradle скриптове, които могат да бъдат включени като git подмодул и използвани в хранилища на договори или други проекти, които зависят от Ardor. Проверете новата библиотека Ardor с инструменти за Java разработчици!

    02. Jelurida подкрепя кампанията за групово финансиране на Ardor.World за стартиране на Unicorn.art.
    Unicorn.art е нов NFT Marketplace базиран на платформата Ардор(Ardor) и фирмата Jelurida ще подкрепи кампанията за групово финансиране на Ardor.World , като съпоставя всяка седмица дарената сума, докато се достигне целта от 1 милион IGNIS. Проектът, все още е в процес на разработка, има набор от функции, като споделяне на печалбата за колекционери, което ги мотивира да популяризират NFT артисти. Потребителите ще имат възможност да създават NFT цифрови активи на Ignis, да ги поставят в каталога за продажба и преглед, да купуват NFT цифрови активи, да преглеждат колекцията им, да видят рейтинга на всички автори в блокчейна и да добавят NFT цифрови активи от други платформи към каталога. Кампанията за краудфандинг ще продължи до 30 май 2022 г. За да подкрепите проекта, вижте всички подробности тук. Заедно можем да направим екосистемата на Ардор(Ardor) още по-голяма!

    03. Какво е Ардор(Ardor)? Гледайте видео на английски/японски.
    Jelurida, в сътрудничество с CoinPost, японските крипто медии и ConnecTV, току-що пусна това видео за японската общност, за да покаже повече за блокчейна на Ардор(Ardor), уникалните функции, неговата екосистема и как да започнете с Ardor(Ardor). Може да видите видеото на английски/японски.

    04. Алберто, споменат в испанска печатна статия на Forbes.
    Метавселената сега рисува бъдеще с неограничени възможности за потапяне, но всичко, което блести, не е злато. В тази връзка Алберто Фернандес, професор в специализираната програма за блокчейн на IEB и бизнес разработчик в Jelurida, анализира предизвикателствата и възможностите на Метавселената, както е споменато в тази испанска печатна статия от Forbes. Той смята, че възможностите ще дойдат по два начина: чрез създаване на приложения, услуги и инфраструктура и от друга страна, като инвестиции в NFT и токени на икономиката на Metaverse. Екосистемата на Metaverse обаче включва етични рискове, рискове за неприкосновеност на личния живот, управление и регулаторни рискове. Кой определя правилата и управлението във виртуалните светове? Правенето на тези виртуални светове глобално и достъпно повдига проблемите, които могат да възникнат в различни юрисдикции, със собствени правила за търговия и финансови транзакции.

    05. Ардор(Ardor), платформата Play to-Earn Blockchain в китайските медии.   
    Моделът Play to-Earn процъфтява в блокчейн игралната индустрия, за да могат играчите да печелят награди и стимули, докато играят. Въпреки това, разработчиците проучват възможностите Play-to-Own, повишавайки привлекателността на играта за некрипто аудитории въз основа на създаването на стойност и разпределението на стойността. Играчите се нуждаят от солидно игрово изживяване и ангажиращо съдържание, за да печелят повече, а разработчиците могат също да изградят отворени икономики, за да създават самоподдържащи се блокчейн игри. Блокчейнът на Ардор(Ardor) е разгледан в тази статия в китайската медия като решение за блокчейн и като услуга за разработчици, използващи децентрализираната екосистема, която сега преминава към модела Play-to-Own. Един пример е Mythical Beings, P2E игра за събиране на карти базирана върху блокчейна на Ардор(Ardor).

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support