Неофициално Jelurida е пуснала мобилното приложение на BridgeChamp

     Вчера бях много приятно изненадан, докато разглеждах GooglePlay маркета. Оказа се че Jelurida са пуснали мобилното приложение на BridgeChamp
    Дълго очакваното мобилно приложение за игра на Бридж се очаква да бъде пуснато през месец Май официално, поне така е описано в пътната карта на BridgeChamp. В момента при мен мобилното приложение, което може да изтеглите от тук не работи много добре. Първоначално имах проблем с логването в акаунта ми и възстановяването на парола, но след няколко опита успях да се логна успешно. Това разбира се доведе до следващия бъг, който ме отказа да играя Бридж през мобилното приложение. Все пак бъговете не изглеждат кой знае колко сериозни и предполагам скоро ще бъдат отстранени. Като цяло отзива за приложението на BridgeChamp ми е много позитивен, доста добре изпипано и добре работещо. Надявам се скоро да бъде пуснато официално или поне да бъдат отстранени дребните бъгове, за да мога да се наслаждавам на играта през мобилния си телефон. 
    Екипът на Jelurida работи много упорито и продължава да бълва страхотни проекти базирани върху блокчейн платформата Ардор(Ardor), с което рано или късно ще успеят да наложат Ардор(Ardor), като водеща технология в блокчейн индустрията. Друга важна подробност е че Jelurida разрастват екипа си. Онзи ден пуснаха туит, че търсят Web и Mobile Developers, и Senior Java Engineers. 
    Искам да изкажа благодарности към екипа, като им благодаря за прекрасната работа! 

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support