Екосистемата на Ардър(Ardor) се разширява

 

    Швейцарската блокчейн компания Jelurida, която разработва блокчейните Ардър(Ardor) и Ignis, обяви на 22 април, че нов пазар за NFT, наречен "Unicorn.art", ще бъде включен в екосистемата на Ардър
    Ardor.World , управляван от разработчика в общността Сергей Чумак, събра средства за развитието на Unicorn.art, пазара на NFT чрез crowdfunding, а Jelurida, която подкрепя разработчиците в екосистемата на Ардър, го подкрепи.

    Ardor.World е платформа, която се фокусира върху разработването на потребителското табло за управление „Ardor.World Cabinet“ като част от екосистемата на Ардър.
    Услугите на Ardor.World  включват социални емисии и ценови тенденции за блокчейн веригите Ардър(Ardor), Ignis и Next, както и отчети за историята на транзакциите с активи за всяка верига.
    В груповото финансиране, проведено от Ardor.World, беше обявено, че Jelurida ще дари същата сума, която преди това беше дарена на Ardor.World.

    С помощта на Jelurida и членове на общността, Сергей Чумак съобщи, че първоначалната цел от 1 милион IGNIS  с краен срок 30 май е събрана само за две седмици.
    В резултат на това е решено развитието на Unicorn.art, като NFT пазар и в бъдеще ще бъде възможно да се създават и други дигитални активи базирани на NFT технологията в блокчейна на Ignis, да се купуват и продават в Ignis.
    Unicorn.art също издава свой собствен токен „UART“, който ви позволява да купувате платени реклами на пазара, за да плащате различни такси и да купувате колекции от NFT.
    
    В допълнение към разработката на Unicorn.art и потребителското табло за управление „Ardor.World Cabinet“, Jelurida също започна да управлява хранилището на блокчейна с нова функция, наречена „Библиотека Ардър(Ardor) с инструменти за Java разработчици“, позволява различни хранилища да бъдат споделяни с други рсазработчици в екосистемата на Ардър.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support