Седмичен бюлетин

 

01. Лиор коментира играта на Ел Салвадор с биткойн.
    В тази статия на Cointelegraph анализира дали текущият спад в цената на биткойн и нестабилността на крипто пазара като цяло са повлияли по някакъв начин на стратегията на Ел Салвадор при приемането на крипто активи като законно платежно средство и средство за съхранение на стойност. Много експерти по блокчейн и крипто са в полза на Салвадор и, наред с други, Лиор Яфе коментира, че преходът към биткойн като законно платежно средство е стратегически ход за позициониране на страната като местен технологичен център. Оценката трябва да се прави в дългосрочен план, а не на краткосрочни колебания на цените. Освен това той е убеден, че в по-голямата картина децентрализираната валута предлага отлични ползи за малките и нововъзникващите страни, които може да се борят да поддържат местния си фиат.

02 Алберто, споменат във Forbes Испания и писмена преса.
    Крипто пазарът започна очаквана дефлация, поради няколко фактора, които са повлияли на ликвидността и доверието на цялата екосистема. Алберто Фернандес, експерт по блокчейн на Jelurida, е споменат в тази статия на Forbes Испания. Той обяснява, че може да се избегне подобен механизъм за реакция, когато пазарът навлезе в низходящ цикъл: стратегията за диверсификация и защита на капитала. Позовавайки се на катастрофата на UST и Luna, експертите потвърждават, че това не е свързано с провал на блокчейн технологията, а по-скоро с лошо планиране на конкретен проект. Все пак наистина има измами в крипто средата, така че трябва да се вземат предвид три аспекта: бизнес моделът, предлаган от белите книги, техническата платежоспособност и доказаният опит на екипа на проекта и икономиката на символите, ако е перфектно съобразена с първоначалния бизнес модел . Алберто се споменава и в испанската преса Inversion и Finanzas за „Уроците от срутването на Terra“.

03. Наемаме: уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа за разработка и бизнес на Jelurida. Ако вашите умения и квалификация отговарят на изискванията и имате нетърпение да се присъедините към иновативна и солидна компания за разработка на софтуер за блокчейн, това е вашият шанс да станете част от екипа. За повече информация и кандидатури, посетете страницата!

04. ICYMI - инструменти за библиотека Ардър(Ardor) за Java разработчици.
    Jelurida поддържа хранилище с Ardor Java библиотеки и скриптове за компилиране, тестване и внедряване на Ardor леки договори, добавки или други проекти. Проверете библиотеката Ardor с инструменти за Java разработчици!

05. Могат ли NFT игрите да бъдат честни? Модел Bridge Champ & Play-To-Own.
    Блокчейн игрите са вълнуваща вертикала в крипто индустрията и много разработчици проучват нови модели, за да увеличат привлекателността на игрите, като същевременно поддържат същността на онлайн игрите: справедливостта на играта. Почти всички игри Play-To-Earn изискват играчите да купуват токени или други цифрови активи, за да играят, което увеличава бариерите за влизане за нови играчи и концентрацията на богатство и активи в клубовете, като по този начин противоречи на духа на децентрализацията на блокчейн технологията. Поради всички тези причини моделът Play-To-Own остава печелившият механизъм на P2E. Играчите все още ще могат да отключват награди чрез повишаване на нивото в играта и ще имат нови начини да прилагат тези активи. Тази китайска статия от Deep Cloud Finance обхваща Bridge Champ за овладяване на модела P2O, като първата в света децентрализирана онлайн платформа за бридж игри, разработена от Jelurida. В Bridge Champ потребителите по целия свят могат да играят с пълна прозрачност, всички данни са отворени и те могат да спечелят официални IGNIS токени, докато играят и показват отлични умения за бридж.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support