Седмичен бюлетин

 

    01.Jelurida става златен член на асоциацията за блокчейн технологии в Тичино в Лугано.
    Jelurida обяви партньорството си като златен член с Асоциацията за блокчейн технологии в Тичино, TBTA , която комбинира блокчейн и крипто организации, базирани в Лугано, Швейцария, и ги свързва с университети и изследователски центрове за частни и публични проекти. Стратегическото партньорство е отразено в много крипто медийни публикации, като Coinquora , U.Today , Blockonomi , CryptoCurrenciesNewz , FinanceFeeds , RecentlyHeard и Invezz. Разработките и опитът на Jelurida ще бъдат използвани от нова аудитория от бъдещи разработчици, иноватори и хора, преследващи кариера в индустрията. Основната технология и продукти на Jelurida, Ардър(Ardor) и Ignis, са предназначени да стимулират непрекъснатия растеж на блокчейн индустрията и да помогнат за установяване на нови случаи на употреба, сътрудничество и изследвания, като по този начин разширяват швейцарската образователна система като цяло. Тъй като Лугано бързо се превръща в център за блокчейн и криптовалути, Jelurida се присъедини към TBTA и ще допринесе за успеха на Lugano Plan B.

    02. Алберто е говорител на Block World Tour Andorra 2022.
    На 1-2 април 2022 г. Jelurida се присъедини към Block World Tour 2022 в Андора, където фирмата беше сребърен спонсор. Алберто Фернандес представи Jelurida като иновативна компания за разработка на блокчейн софтуер и екосистемата Ардър(Ardor) и Ignis. Той демонстрира как правим приемането на блокчейн технологията бързо, лесно и удобно за потребителя, като демонстрира NFTMagic, SIGBRO и Mythical Beings, трите авангардни NFT-базирани проекта, изградени върху блокчейна Ignis. Тук може да видите видеото на испански.

    03. Пълният възел na Ардър(Ardor) вече е достъпен в NOWNodes.
    Пълният възел на Ардър(Ardor) вече е достъпен на NOWNodes, можете да използвате безплатен API ключ и да ползвате платформата безплатно.

    04. Добавиха Ардър(Ardor) на платформите за обмен Guardarian и Kriptomat.
    Ардър(Ardor) върши впечатляваща работа в блокчейн индустрията, като предлага многоверижна оперативна съвместимост, мащабируемост и енергийна ефективност със 100% чиста мрежа работеща с Proof-of-Stake алгоритъм. Ето защо много платформи за крипто обмен, като Guardarian и Kriptomat , ви предлагат възможността да купувате, продавате или търгувате с ARDR по безопасен, сигурен и удобен за потребителя начин. Можете също да намерите пълния списък с ARDR крипто борси на страницата!

    05. Jelurida се стреми да разшири екипа за развитие и бизнес.
    Jelurida вече навлиза в нова фаза в своя растеж и разширяване на екипа за развитие и бизнес. Тази статия в китайската медия обхваща новините за Jelurida, търсещи уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери . Ако желаете да се присъедините към иновативна компания за разработка на блокчейн софтуер и вашите умения и квалификация отговарят на изискванията, можете да се присъедините към екипа! За повече подробности и кандидатури, посетете страница за кариера!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Седмичен бюлетин

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

Bits grid support