Седмичен бюлетин

 

01. Хардфоркът на Ардър(Ardor) е успешeн!
    Хардфоркът на Ардър(Ardor), насрочен за блок 2.307.000 и изпълнен на 1 май 2022 г., е завършен успешно . Той активира в основната мрежа новите функции, които наскоро бяха активирани в testnet: контрол на активи за тип транзакция и роялти за търговия с активи. Новоиздадената версия на Ardor 2.4.1 има за цел да даде възможност на потребителя допълнително чрез децентрализация и прозрачност, като същевременно подобрява техническите характеристики на платформата.

02. Франциско представя базирани на NFT Ignis проекти на BxCat 2022!
    На 4-5 май 2022 г. Франсиско Сариас представлява Jelurida на BxCat 2022 в Жирона, блокчейн събитието за Каталуния. По време на двудневната експозиция Франциско представи няколко проекта на екосистемата Ардър(Ardor)-Ignis на организации, инвеститори и крипто ентусиасти. По-специално, случаите на използване на NFT, като MythicalBeingsNFTMagic и SIGBRO.

03. Unicorn.art - Нов пазар на NFT, който ще стартира в екосистемата на Ардър(Ardor).
    Екосистемата на Ардър(Ardor) бързо се разширява и скоро Unicorn.art, новият пазар на NFT за дигитални активи от Ardor.World, ще бъде готов за стартиране на блокчейна Ignis. Тази статия в CoinPost обхваща новините относно кампанията за краудфандинг на UART, подкрепена от щедри приноси от членове на общността и Jelurida, целта на кампанията, постигната за две седмици, и новата библиотека Ardor, която вече е налична с инструменти за Java разработчици.

04. Роялти за NFTMagic!
    NFTMagic , зеленият, сигурен и евтин пазар на NFT, задвижван от SIGBRO , наскоро обяви пускането на роялти за NFT във веригата . Като част от DEX, който обработва самия NFT, тази функция не се обработва от NFTMagic или който и да е централизиран субект, като по този начин дава възможност хонорарите на изпълнителя да бъдат изплатени незабавно.

05. Пълният възел на ARDR е наличен на NOWNodes.
    Наскоро NOWNodes официално обяви на общността на Ардър(Ardor), че пъления възел е наличен на тяхната платформа, за потребители и разработчици да имат достъп до пълен възел и blockbook изследователи чрез безплатен ключ за API. Тази статия в китайската медия също така обхваща ползите от сътрудничеството между общността на Ардър(Ardor) и решението на платформата за блокчейн като услуга NOWNodes за разработчиците, като например: поддържане на актуализации на изследователя на блокове, безплатно тестване на мрежата, плавно разработване на системата за криптиране , споделяне на бизнес възли (който е най-достъпният начин за стартиране и разширяване на крипто екосистемата), специални възли (напълно хоствани частни възли за най-добро изживяване при криптиране) и WebSocket връзка (най-модерната и сигурна технология, прилагана към услугите за криптиране).

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support