Седмичен бюлетин

 

01. Лиор обяснява: Blockchain Technology & Entrepreneurship
    В това видео Лиор Яфе, съосновател на Jelurida и разработчик на (Ардър)Ardor Core, представя основните концепции на блокчейн технологията, интелигентните договори и блокчейн платформата Ардър(Ardor). Той също така представя основните предизвикателства пред управлението на блокчейн компания и какво да очаквате, когато се занимавате с крипто пазара. Ако желаете да влезете в блокчейн индустрията или криптовалутата, това видео може да ви бъде интересно.

02. Алберто говорител в Negocios TV и споменат в испанските медии на ABC
    Какво се случва на крипто пазара? Алберто Фернандес, бизнес разработчик и софтуерен инженер в Jelurida, е интервюиран от испанската медия Negocios TV . Като експерт по блокчейн, той анализира колапса на Terra, загубата на паритет с долара и подкрепата, която трябва да бъде между токена LUNA и стейблкойна UST. Алберто също е споменат в тази статия на ABC Economia, която събира различни мнения на експерти относно силните колебания, които в последно време засягат крипто пазара. Промените в паричната политика на централните банки, инфлационното напрежение и несигурност около войната, сривът на стейблкойна Terra 'UST' и голямото увеличение на традиционните инвеститори, което увеличава влиянието на паричната политика върху пазара на криптовалути. Всички тези причини сега допринасят за момент на голяма волатилност. Алберто обаче смята, че криптовалутите вече са консолидирани, наричайки този момент „стрес-тест“ и че в историята на криптото са се случвали всякакви събития, а мрежата продължава да бъде неизменна и все по-солидна.

03. Франсиско се присъедини към ISE 2022, Европейската конференция за интегрирани системи
    На 10 май 2022 г. Франсиско Сариас представи Jelurida на ISE 2022 в Барселона, европейското изложение за интегрирани системи. Той присъства на няколко панела и проучи възможности в рамките на новите тенденции на NFT, като управление на цифрови активи, създаване на интелектуална собственост и как талантите могат да увеличат максимално своята стойност във виртуалния свят.

04. Присъединете се към екипа на Jelurida!
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери, за да разширят екипа за разработка и бизнес. Ако вашите умения и квалификация отговарят на изискванията и имате нетърпение да се присъедините към иновативна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от техния екип. За повече информация и кандидатури, посетете страницата!

05. Ардър(Ardor) 3.0 подобрява развитието на екосистемата на Web 3.0
    Ние 3.0 и възходът на събирането на цифрови активи са новият фокус на индустрията, благодарение на блокчейн технологията и децентрализацията, които гарантират поверителността на потребителите и собствеността върху създаденото съдържание. Тази китайска статия от Chain Game Portal медиите обхващат многоверижната архитектура на Ардър(Ardor) 3.0 като една от малкото блокчейн платформи, способни да разрешат техническите ограничения, които все още влияят върху развитието на Web 3.0, като сигурността на данните и възможностите за обработка на данни. Ардър(Ardor) използва архитектурата на веригата родител-дете, базирана на консенсусния механизъм PoS, и предлага оперативна съвместимост, високоскоростни мрежови транзакции и мащабируемост, без да се компрометира сигурността на мрежата. В екосистемата на Ардър(Ardor) има много проекти, които се изпълняват в детската верига като Ignis, която е напълно функционална и поддържа нестандартни усъвършенствани механизми за поверителност. Функционалната многоверижна архитектура на блокчейн екосистемата Ардър(Ardor) определя пътя към светло бъдеще за развитието на Web 3.0.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support