Седмичен бюлетин

 

01. Алберто представи Ардър(Ardor) на събитието Cryptomaster Academy!
    На 15 май 2022 г. Алберто Фернандес имаше възможността да бъде на сцената като гост-лектор на частното събитие на Cryptomaster Academy в Мадрид. Той представи Ардър(Ardor) на страхотна публика състояща се от над 500 крипто ентусиасти!

02. The Real World Appeal of Mythical Beings, NFT игра за събиране на карти на Ardor.
    В статия за Coinslot обхваща Mythical Beings като един от най-креативните и авангардни проекти в NFT пространството. Изградена върху блокчейна на Ардър(Ardor) с транзакции и покупки, извършвани предимно в токен $IGNIS, играта наскоро се превърна в мултиверига, с възможност потребителите да се свързват с Polygon. Колекционерската игра съчетава уникален набор от културни ценности, образователни цели и художествени илюстрации от Ана Сантисо. Прост, но завладяващ набор от карти, колекцията е базирана на нивото на рядкост на картите с различни опции за търговия. Заедно с истинската страст на общността, механизмът за джакпот поддържа дългосрочната жизнеспособност на проекта. Като се има предвид, че случаите на използване на Ардър(Ardor) винаги са били над средните в крипто сферата, Mythical Beings не е изключение и може да бъде катализатор за по-широко приемане на детската верига Ignis.

03. Анна се присъедини към G20 Forum - събитието Blockchain & Crypto в Бали.
    Анна Роузбрук представлява Jelurida на G20 Blockchain & Crypto Forum в Бали. По време на събитието бяха обсъдени няколко теми като управление на крипто активи, как да се учим от блокчейн експерти и лидери на мнение, иновации и стратегическо партньорство.

04. NFTMagic & Sigbro представени на "Lange Nacht der Forschung 2022" във Виена.
    На 20 май 2022 г. екипът на NFTMagic & SIGBRO се присъедини към Дългата нощ на изследванията , иновационно събитие, което се провежда на всеки две години в Австрия. По време на изложението те представиха своите проекти, базирани на блокчейна Ignis, и помогнаха на ентусиастите да издадат собствен Frenchie NFT на екологичната платформа Ардър(Ardor).

05. Blockchain Technology & Entrepreneurship - видео на Lior в китайски медии.
    Встъпителното видео на Lior Yaffe за блокчейн технологията и предприемачеството е отразено в тази статия в китайските медии . В първата част той представя основните концепции за блокчейн технологията, смарт договорите и блокчейн платформата Ардър(Ardor). Във втората част той обяснява основните предизвикателства по отношение на управлението на блокчейн компания на крипто пазара, като индустриални регулации, дългосрочни резултати от проекти, маркетинг и изграждане на общност. Ако искате да научите повече, може да гледате видеото!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support