Седмичен бюлетин

 

01. Алберто говори за El Economista в испанските медии.
    В тази статия в испанската медия El Economista анализира как сривът на криптовалутите и рязко нарастващите разходи за енергия поставиха крипто миньорите в трудно положение. Алберто Фернандес защитава, че въпреки засегната рентабилността на биткойн миньорите, остава възможността да получат добър тласък като елиминират конкуренцията и следователно да подобрят положението си.

02. Bridge Champ – един от блокчейн проектите, осигуряващи ползи в реалния свят.
    Продуктите и услугите, базирани на блокчейн, непрекъснато се развиват, за да поддържат нови случаи на употреба в реалния свят, като по този начин ускоряват масовото възприемане на блокчейн технологията. Както е споменато в тези статии за Crypto News , Zero Hedge и Metanews, Bridge Champ е първата платформа в блокчейна, която интегрира опита на бридж геймплея в реалния свят с функции, базирани на блокчейн. Платформата използва блокчейновете Ардър(Ardor) и Ignis за внедряване на функции, а основната инфраструктура е проектирана да предоставя удобно за потребителя изживяване на играчите по целия свят.

03. Какво е блокчейна на Ардър(Ardor)?
    Блокчейн платформата Ардър(Ardor) е публичната блокчейн мрежа, специално разработена от Jelurida, за да позволи на потребителите да получат достъп до блокчейн технологията чрез въвеждането на дъщерни вериги, които могат да бъдат персонализирани на всяко ниво и също така да предоставят на разработчиците възможността да разгръщат самостоятелно своите блокчейн мрежи.

04. ICYMI - Ardor 2.4.2 е наличен.
    Jelurida наскоро пусна новата версия на Ardor 2.4.2, която включва важни корекции на грешки за премахване на фалшиви сигнали за форк и решава проблеми с лекия клиент и инсталацията на macOS. Силно препоръчваме на всеки да актуализира до най-новата версия, особено на тези, които работят с отворени API възли.

05. Наемаме - старши Java инженери и уеб и мобилни разработчици.
    Нетърпеливи ли сте да се присъедините към иновативна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida? Ако вашите умения и квалификация отговарят на изискванията, това е вашият шанс да станете част от техния екип! Търсят уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери . За повече информация и кандидатури, посетете страница за кариера !

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support