Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ с промоционален видеоклип!
    Bridge Champ има за цел да революционизира начина, по който хората играят бридж онлайн, като предоставя най-съвременна, интуитивна и удобна за потребителя платформа за играчи на бридж по целия свят. Уебсайтът на Bridge Champ предлага по-добър и обновен потребителски интерфейс, който отразява непрекъснатото подобряване на платформата и пътната карта за 2022г. Миналата седмица беше пуснат и нов промоционален видеоклип, можете да го видите тук !

02. Алберто и Франциско на Седмицата на общността Cryptoplaza в Мадрид.
    Като член на общността CryptoplazaJelurida участва в много от нейните събития. Миналата седмица Алберто и Франциско бяха в Мадрид, за да се присъединят към Crypto Summer Week – събитие, събиращо съществуващите и новите членове на екосистемата, които успяха да представят своите проекти, да обменят идеи и да разсъждават върху новите тенденции в блокчейн и крипто пространството.

03. Адедайо ще говори на 10-тата конференция за цифрова Африка.
    На 28 юни Адедайо ще говори за предизвикателствата при отключването на бариерите, засягащи цифровото бъдеще на Африка, като част от 10-тата конференция за цифрова Африка в университета Базе в Абуджа, Нигерия. Цялото събитие ще се проведе от 28 юни до 30 юни и ще събере лектори, изложители и 5000+ участници, за да обсъдят технологии, AI, blockchain, интелигентни градове, IoT, AR/VR и други.

04. Франциско се присъедини към Digital Enterprise Show в Малага.
    Миналата седмица Франциско представляваше Jelurida на DES2022 - едно от водещите световни събития, посветени на дигиталната трансформация. В тазгодишното глобално изложение участваха над 300 от най-добрите световни технологични компании и 500 най-добри световни експерти и изтъкнати лектори, включително бившият президент на САЩ Барак Обама. DES има за цел да свърже най-иновативните компании и доставчици на едно място.

05. Jelurida присъства на Метафорума в Лугано.
    На 13 юни Кристина се присъедини към Metaforum в Лугано – еднодневно събитие, събиращо забележителни крипто/блокчейн изложители и лидери в индустрията, за да обсъдят NFT, Play-to-Earn, Metaverse и Web3. Събитието беше организирано от FinLantern в сътрудничество с TheCryptonomist и Dagora и включваше лектори/присъстващи от Crypto Valley и Ticino Blockchain Technologies Association , както и изложители от швейцарската крипто/блокчейн сцена.

06. Напредъкът на Bridge Champ е представен в крипто медиите.
    Наскоро споделихме напредъка на Bridge Champ - подобряване на текущата функционалност, внедряване на "Mini Bridge" за нови играчи, разработка на мобилното приложение за iOS и Android, подобрения на ботовете и привличане на нови експерти. Всеки може да изпробва играта на https://beta.bridgechamp.com. С по-вълнуващи разработки, идващи до края на 2022 г., напредъкът на Bridge Champ беше представен и в крипто публикации - в Crypto News Flash и ZyCrypto , с фокус върху предстоящата крипто интеграция с блокчейна на Ардор(Ardor) и Play-to-Earn механика.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support