Седмичен бюлетин

 

01. Ardor 2.4.2 - Издадена нова версия!
    Новата версия на Ardor 2.4.2 беше пусната. Новата версия е важна заради корекция на грешки за премахване на фалшиви сигнали за разклонение и разрешаване на проблеми с лекия клиент и инсталацията на macOS. Това е препоръчителна актуализация за всички, особено за тези, които работят с отворени API възли. Изтеглете я от тук !

02. Bridge Champ & P2E Gaming Industry привлича огромен интерес от VC.
    Интересът на инвеститорите към P2E блокчейн игралната индустрия продължава да нараства. Web 3.0 и игрите, базирани на блокчейн, отключиха страхотни възможности за играчите и разработчиците на игри и тази статия на Finance Magnates споменава Bridge Champ като един от малкото P2E проекти, които оформят бъдещето на GameFi. Bridge Champ е бридж игра, задвижвана от  блокчейна на Ардър(Ardor), разработена от Jelurida и е първата по рода си платформа, която позволява онлайн турнири и състезания с бридж в реалния свят чрез удобен за потребителя интерфейс. Въз основа на пътната карта за 2022 г., разработването на Bridge Champ напредва с пълна скорост и скоро ще бъдат добавени нови функции и иновативни решения, за да се подобри още повече онлайн изживяването, като мобилно приложение, NFT регистрация, интеграция в социални мрежи и много повече.

03. Сезон 04 на Mythical Beings ще започне скоро!
    Екипът на Mythical Beings наскоро обяви, че Сезон 03 ще приключи на 9 юни 2022 г. Новият Сезон 04 обаче ще започне малко по-късно, ще бъде затворена апликацията за да бъдат добавени четири нови карти с митологични същества, включително Sasquatch. Те ще бъдат добавени от световните легенди на предците като са ръчно изработени картини от Ана Сантисо. От 50 същества от първоначалния ангажимент на Тараска, през по-следващия сезон 005 колекцията ще бъде завършена с последните 5 останали същества! Освен това, Mythical Beings Shop ще бъде пуснат за ентусиасти, които да купуват настолната игра MB, джаджи и Creature Book.

04. Франсиско се присъедини към конгреса на SIL в Барселона.
    На 31 май 2022 г. Франсиско представлява Jelurida на SIL 2022 , водещият конгрес в Барселона с 300+ лектори, дебатиращи за технологиите, устойчивостта и лидерството. По-специално, Франциско проучи възможностите в рамките на NFT и програмите за лоялност.

05. Последни новини от Ardor.world/ Unicorn.art.
    Ardor.World публикува най-новите актуализации относно функциите и предстоящите оптимизации на Unicorn.art, Ardor World Cabinet и Ardor.World New Blockchain Explorer. За да подкрепите екосистемата на Ардър(Ardor).

06. 7 юни - Jelurida участва в събитието BE-READI CIRCLE в Лугано.
    Радваме се да съобщим, че Jelurida ще се присъедини към събитието BE-READI CIRCLE в Лугано на 7 юни 2022 г. Събитието е фокусирано върху местните МСП и стартиращи фирми, за да проучат нови бизнес възможности, да обсъдят различни пазарни подходи и да разширят сътрудничеството и работата си в мрежа . Кръглата маса се организира от Match Association и USI Startup Centre, в сътрудничество с AITI, като част от проекта на ЕС „Interreg – BE-READI ALPS“, подкрепен от Службата за икономическо развитие на кантон Тичино.

07. Как да стартирате възел Ardor (ARDR).
    Платформата Ардър(Ardor) предлага на разработчиците възможността за лесно разгръщане на блокчейн, като същевременно поддържат сигурността на мрежата. В тази статия на NOWNodes можете да научите всичко, което трябва да знаете за това как да стартирате своя ARDR възел . NOWNodes е доставчик на блокчейн като услуга, който ви позволява лесно да се свържете с ARDR възел чрез използването на API ключ. Следвайте ръководството и бързо получете достъп до всички блокчейн данни, от които се нуждаете.

08. Коментарите на Lior за стратегическия ход на Ел Салвадор в китайските медии.
    Стратегията на Ел Салвадор при приемането на крипто активи е разгледана в тази статия в китайските медии , заедно с коментарите на Lior Yaffe. Той потвърждава, че преходът към биткойн като законно платежно средство е решаващо решение и че оценката трябва да се прави в дългосрочен план, а не при краткосрочни колебания на цените. Освен това, децентрализирания блокчейн предлага изключителни предимства за малките и нововъзникващите страни, които сега може да се опитват да използват местния си фиат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support