Седмичен бюлетин

 

    01. Преглед на Mythical Beings Как да играете и да правите пари.
Нова и изчерпателна статия на BitcoinTrading разглежда по-задълбочено Mythical Beings и обяснява на читателите как да играят играта и да печелят пари. Тъй като е базирана на блокчейн игра за събиране на карти, проектът съчетава вълнението от играта и научаването на повече за различни легендарни същества от различни култури с възможността за спечелване на криптовалута. Статията допълнително обяснява как да попълните комплекта карти и да участвате в натрупания джакпот. За тези, които все още не са запознати с играта, можете да разберете всичко на уебсайта на Mythical Beings и при желание да започнете да играете.

    02. Ardor Asset към ERC-1155 Bridge и интеграция на IPFS – налични са документация и уроци.
Миналата седмица обявиха нови функции на Ардър(Ardor), които могат да бъдат разгърнати като леки договори - Asset to ERC-1155 Bridge и IPFS интеграция. Ardor Asset to ERC-1155 Bridge е договор за поддържане на връзка на ERC-1155 токени към активи на Ардър(Ardor). Токените ERC-1155 се считат за "опакована" версия на активите на Ардър(Ardor), която съществува в Ethereum или друга мрежа, съвместима с EVM. И благодарение на втория договор Ардър(Ardor) възлите могат да бъдат свързани към IPFS. Сега напредналите потребители и разработчиците също могат да намерят цялата документация и специални ръководства тук и тук .

    03. Програма за награди на Ардър(Ardor) и Nxt Node в китайски медии.
Програмата за възнаграждение за възли Ардър(Ardor) и Nxt работи успешно повече от две години, като разпространява до 6000 IGNIS дневно и увеличава броя на отворените API възли както на блокчейните Ардър(Ardor), така и на NXT. Миналата седмица беше отразено в китайските медии с цел търсене на по-широка публика и повече потенциални участници в програмата. А за тези, които разбират за това сега - лесно е да стартирате възел, просто вижте как да го направите стъпка по стъпка на wiki страницата.

    04. Регистрирайте се в нашия форум!
Нов в нашата общност? Можете да се присъедините към разговора на slack или да следвате нашите акаунти в Twitter за новини относно Ardor и Ignis. А ако имате технически запитвания или искате бързо да намерите решения на най-често задаваните въпроси и да следите най-новите разработки, можете да се регистрирате във форума.

    05. ICYMI: Новото промо видео на Bridge Champ е тук!
Наскоро беше публикувано ново промо видео на платформата Bridge Champ и можете да го разгледате тук . За тези, които все още не са запознати с Bridge Champ, както и за всички бридж ентусиасти по целия свят - разгледайте уебсайта и научете всички функции на най-съвременната интуитивна платформа, нейното взаимодействие с блокчейн и предстоящите вълнуващи разработки!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support