Седмичен бюлетин

 

01. Може да обменяме Ардър(Ardor) на ChangeNOW.
    Ардър(Ardor) е многоверижна блокчейн платформа с уникална архитектура на веригата родител-дете и хибридни потребителски възможности за разрешаване. Той предлага гъвкавостта, необходима за различни случаи на употреба, отваряйки вратата за масовото приемане на блокчейн технологията. Можете незабавно да обменяте ARDR на най-добрия курс на крипто борсата ChangeNOW , без ограничения, сметки и притеснения!

02. Франциско се присъедини към конференцията ETHBarcelona.
    На 6 юни 2022 г. Франсиско представлява Jelurida на ETHBarcelona . Тридневната конференция събра до 2000 блокчейн разработчици и крипто ентусиасти, за да проучат как блокчейн технологията може да помогне за изграждането на устойчив свят, пълен с човешки потенциал и иновации!

03. Може да обменяме Ардър(Ardor) и на Swapzone.
    С усъвършенствана верижна архитектура родител-дете и 100% чист механизъм за консенсус на PoS, Ардър(Ardor) е проектиран да преодолее съществуващите проблеми на блокчейн технологичната индустрия и да осигури мащабируемост. Можем да обменятме ARDR на Swapzone , агрегаторът за крипто обмен без скрити такси и не е необходима регистрация!

04. ICYMI-Ardor Библиотечни инструменти за Java разработчици.
    Бихте ли искали да проучите Java библиотеки и скриптове за компилиране, тестване и внедряване на леки договори, добавки или други проекти на Ардър(Ardor)? Проверете библиотеката Ardor , която Jelurida специално създаде с инструменти за Java разработчици!

05. Трансграничното крипто плащане подпомага развитието на международната търговия на местните SMEs.
    Тази статия чрез Home of Block Chinese media обхваща трансграничните плащания в цифрова валута, които предлагат широк спектър от предимства, но все още са обект на висока волатилност. Лиор Яфе обаче подчертава, че решението на бизнеса да приеме биткойни не трябва да се основава на краткосрочни колебания на цените и поддържа, че има убедителни причини за SMEs да приемат крипто плащания. В бъдеще, с непрекъснатото разширяване на индустрията на цифровите валути, SMEs също могат да имат допълнителни бизнес възможности за трансформация.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support