Седмичен бюлетин

 

01. Налични са нови функции на Ардър(Ardor)!
    Две нови функции на Ардър(Ardor) са добавени като леки договори към документацията на Ардър(Ardor), достъпна за напреднали потребители и разработчици. Bridge ERC-1155 и интеграцията на Ardor IPFS . Отидете на страницата за изтегляне на Ardor , превъртете надолу след Ardor Library и се насладете на новите функции!

02. Jelurida Africa - Как Blockchain променя света към по-добро.
    За да може блокчейн да постигне масово приемане, е важно да знаете как технологията може да се приложи за решаване на проблеми от реалния свят. Тази статия на IBT споменава блокчейн образователната обиколка Jelurida Africa, представяща блокчейн платформата на Ардър(Ardor). Екипът се срещна с публични и частни организации и предостави практически сесии за обучение в няколко африкански държави, за да могат да разберат основните елементи на блокчейн и да открият как да се възползват от технологията.

03. Обменете ARDR на StealthEX.
    Ардър(Ardor), блокчейн платформата Blockchain-as-a-Service, има уникална верижна архитектура родител-дете. Той предлага сигурност, мащабируемост и гъвкавост, подходящи за различни случаи на употреба и проправя пътя към масовото приемане на блокчейн технологията. Можете да разменяте ARDR с 450+ актива без усилие и частно на StealthEX , борсата за криптовалута без попечителство.

04. Напомняне: Програмата за възнаграждение на възли все още продължава!
    Напомняне към Ardor и Nxt общността: Програмата за възнаграждение на възли все още продължава! Като стартирате пълен възел, можете да получите шанса да спечелите до 6000 $IGNIS, раздавани ежедневно! Присъединете се сега и допринесете за децентрализацията на мрежата!

05. Неама се персонал!
    Вие сте ентусиазиран уеб и мобилен разработчик или страстен старши Java инженер ? Имате възможност да се присъедините към техния екип и да станете част от иновативната компания за разработка на блокчейн софтуер "Jelurida". Проверете необходимите умения и квалификации и кандидатствайте сега на страница за кариери!

06. Swapzone си партнира с Ardor, за да поддържа екосистемата Jelurida.
    Тази Block Deep Core китайска медийна статия обхваща екосистемата на Ардър(Ardor) и усъвършенстваните технологични решения за справяне с проблеми от реалния свят. Многоверижната блокчейн платформа Ардър(Ardor), с уникална архитектура на веригата родител-дете и 100% чист механизъм за консенсус на PoS, осигурява няколко основни предимства пред други блокчейни, като намалено раздуване на блокчейн и множество токени за транзакции. Наскоро Swapzone популяризира обмена на ARDR в агрегатора за крипто обмен, без скрити такси и не е необходима регистрация!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Седмичен бюлетин

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

Bits grid support