Седмичен бюлетин

 

01. Jelurida - избран за Innovation Dock на Salon Nautico 2022 в Барселона.
    Jelurida беше избрана за един от 15-те най-иновативни стартиращи компании за участие в Innovation Dock 2022 , от проекта Nautic Tech, на следващото изложение за лодки в Барселона през октомври 2022 г. Събитието е предназначено да насърчава предприемачеството и иновации в морския сектор и Jelurida ще представи идеята за токенизиране на местата за лодки като NFT в блокчейна на Ардър(Ardor).

02. Лиор говори за Cointelegraph.
    Лиор Яфе, говори за Cointelegraph , като отбеляза, че решението на бизнеса да приеме биткойн не трябва да се основава на краткосрочни колебания на цените. Дори при цялата нестабилност, има убедителни причини за приемане биткойн, като например възможността да контролират средствата директно, без да разчитат на трети страни. Бизнеси, продаващи стоки и услуги по интернет, които имат проблеми с използването на съществуващата система за кредитни карти, организации, базирани в държави, където местната валута е екстремна, или фирми, които не могат да работят с местната си банкова система, всички те могат да се възползват от използването на BTC. Въпреки това рисковете за киберсигурността и скъпото и трудно счетоводство все още са осезаеми проблеми, които трябва да бъдат разрешени.

03. Адедайо е лектор на конференцията Digital Africa Conference 2022.
    На 28 юни 2022 г. Адедайо беше панелен лектор на Digital Africa Conference 2022 . Проучвайки как блокчейн може да отключи бариерите, засягащи цифровото бъдеще на Африка, появи се силна положителна перспектива и ангажираща дискусия за технологичната индустрия в Африка.

04. Франциско посети Центъра за иновации на Cisco в Барселона.
    На 30 юни Франсиско беше поканен с много други инженери да посетят Центъра за иновации на Cisco в Барселона. По време на обиколката в изследователския център екипът на Cisco показа най-новите си иновации и обясни сътрудничеството си със стартиращи фирми и университети за проучване на възможни нови продукти и услуги, които да включат в портфолиото си.

05. Mythical Beings - Кръг 6 от Сезон 4 току-що приключи.
    Mythical Beings: Сезон 04 е на пълна скорост и кръг 6 и кръг 7 от играта за събиране на NFT карти току-що приключи. Седем участници получиха картата Sasquatch, едно от новите митични същества, отприщени този сезон. Поздравления за отбора и очаквайте следващия кръг!

06. Какво е Ardor blockchain?
    В тази китайска медийна статия се обхващат уникалните предимства на блокчейн платформата Ардър(Ardor). Това е публична блокчейн мрежа, специално разработена от Jelurida, за да позволи на потребителите да получат достъп до блокчейн технология чрез въвеждането на дъщерни вериги, които могат да бъдат персонализирани на всяко ниво. Освен това Ардър(Ardor) позволява на разработчиците сами да разположат своята блокчейн мрежа, за да проверяват и проследяват транзакции и да получават всякакъв вид задълбочена информация за мрежата, като по този начин максимизират потенциала на блокчейна.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support