Седмичен бюлетин

 

    01. Bridge Champ обединява социални аспекти и технологии за играчите по целия свят.
Онлайн играта Бридж се нуждаеше от рестартиране и платформата Bridge Champ, разработена от Jelurida, се превърна в решение, развивайки онлайн инфраструктурата за свързване на глобални играчи на Бридж. Медиите Cryptela и Startwithnfts отразяват как Bridge Champ е от полза за играчите на бридж и служи като случай на използване на помощни токени. Това е децентрализирана платформа, базирана на блокчейн технологията на Ардър(Ardor) и Ignis, която подобрява надеждността, доверието, прозрачността за споделяне на данни и постиженията в играта базирани на NFT технологията. Той също така разполага с механизъм "играй за да спечелиш", като по този начин позволява на играчите да печелят жетони, като участват в турнири.

    02. Какво е Ардър(Ardor)?
Нов ли сте в блокчейн и крипто индустрията? Още ли не сте чували за Ардър(Ardor)? За да изградите знанията си за блокчейна на Ардър(Ardor) предлагам да изгледате уводния видеоклип , обясняващ уникалните характеристики на Ардър(Ardor) и защо той е правилното многоверижно решение за децентрализирани приложения.

    03. Как Bridge Champ използва API на Ardor, за да запази личните ключове на потребителите защитени.
В тази поредица от седмични публикации в блога, Лиор Яфе описва внедряването на блокчейн интерфейса на Ардър(Ardor) в Bridge Champ. В последната си публикация Lior обяснява как Bridge Champ използва API на Ардър(Ardor), за да запази личните ключове на потребителите защитени, особено за потребители, които не се интересуват и не познават блокчейн технологията. Прочетете статията в Jelurida Talk и споделете вашите коментари.

    04. Jelurida ще разшири дейността си в Южна Корея.
Jelurida се фокусира върху разширяването на своята общност в Азия, особено в Южна Корея. Като част от стратегията си екипът на Jelurida Korea участва в Korea Blockchain Week 2022, най-голямата блокчейн конференция в Азия, проведена в Сеул през август, и планира да се присъедини към конференцията за разработчици Upbit през септември. Тази последна статия на CoinPost също така обхваща мненията на Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, и Lior Yaffe за пазара на блокчейн в Южна Корея. Това е един от най-напредналите пазари в крипто и dApps, където DeFi и NFT вече са набиращи популярност и скоро ще възникнат още много случаи на употреба в реалния свят.

    05. Наемат се!
Вие сте ентусиазиран уеб и мобилен разработчик или страстен старши Java инженер ? Търсим ви да се присъедините към екипа на Jelurida и да станете част от иновативната компания за разработка на блокчейн софтуер. Проверете необходимите умения и квалификации и кандидатствайте сега на страницата за кариери!

    06. Bridge Champ открива своя втори публичен тест - регистрирайте се и играйте!
Bridge Champ, онлайн платформата за бридж, разполага с механизъм за стимулиране Play-To-Earn за играчите да получават награди, като участват в турнири. Целта на Bridge Champ е да предостави най-съвременна, богата на функции платформа с безпроблемен потребителски интерфейс и цялостни решения за бридж ентусиасти, федерации и треньори. Както е обхванато в тази китайска медийна статия, платформата е базирана на блокчейна Ардър(Ardor) и Ignis, като по този начин предлага висока мащабируемост, възможности за високоскоростна обработка на данни и предстоящите постижения на NFT в играта. Регистрирайте се и започнете да играете бридж!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support