Седмичен бюлетин

 

    01. Бъдещата перспектива за Jelurida Africa.
В статията на японската крипто медия CoinPost, която интервюира Адедайо Адебахо, управляващ директор на Jelurida Africa, относно дейностите на Jelurida в Африка, текущата ситуация, свързана с приемането на блокчейна и криптото, и как Jelurida Africa допринася за финансовото включване на Африка и предоставя необходимите решения . Освен това най-големият проект, който е услуга за решение, предназначена за африканци, е планиран да бъде пуснат до края на 2022 г.

    02. Jelurida се присъединява към Korea Blockchain Week 2022.
Участието на Jelurida Korea в Korea Blockchain Week 2022 , най-големият блокчейн фестивал в Азия, който се провежда в Сеул от 7 до 14 август 2022 г. По време на конференцията корейският екип ще проучи най-новите тенденции в индустрията и ще проучи нови бизнес възможности.

    03.Токенизиране на ежедневието - спомена Алберто в Expansion Spanish media.
В допълнение към нарастващото използване на криптото, сега токенизацията на активи се приема в много области, като недвижими имоти, инвестиционни фондове и произведения на изкуството, поради по-голямата гъвкавост и прозрачност на транзакциите. Алберто Фернандес, споменат в тази статия за разширяване на испанските медии, подчертава, че единственото ограничение за постигане на по-голяма токенизация на икономиките се крие в регулирането на всяка страна. Финансите, продуктите, получени от цифрови активи, и спортният бизнес сега са секторите, които най-много приемат токени, за да растат и да се преоткриват. Той също така потвърждава, че Ардър(Ardor) е най-добрият блокчейн за токенизация, благодарение на вградените усъвършенствани и предварително дефинирани инструменти за внедряване на всякакъв вид токени, изплащане на дивиденти в една транзакция и контрол на това, което потребителите могат да правят с токените, за да спазват разпоредбите.

    04. NFTMagic – открийте повече за уникалните предимства на NFT платформата.
Прочетете това страхотно представяне на NFTMagic , задвижваната от Ардър(Ardor) NFT платформа. С ясно и лесно за разбиране обяснение за няколко минути можете да научите повече за всички функции и основните предимства на използването на NFTMagic. Ще разберете как да съхранявате и управлявате вашите NFT, за какви приложения NFT могат да бъдат полезни, NFT трансформацията и къде да купувате и продавате NFT чрез NFTMagic. За допълнителни въпроси се присъединете към общността на NFTMagic в Discord !

    05. Купувайте и продавайте ARDR на Guardarian!
Ардър(Ardor) има уникална верижна архитектура родител-дете, която предлага сигурност, мащабируемост и гъвкавост, подходящи за различни случаи на употреба, проправяйки пътя за масовото приемане на блокчейн технологията. Можете да купувате и продавате ARDR на Guardarian , фиатният портал с множество опции за плащане и без скрити такси!

    06. Mythical Beings, отразявани в китайски медии.
Какво е Mythical Beings? Тази китайска медийна статия обхваща цялостна илюстрация на Mythical Beings, играта за събиране на карти P2E NFT, базирана на блокчейна Ардър(Ardor). Освен играта, всяка карта има уникална културна стойност, която можете да събирате, купувате, продавате, търгувате, изработвате и печелите криптовалути. Механизмът за печелене позволява на играчите да печелят дялове от джакпота и имат шанса да получат карта с ограничено издание! Присъединете се към общността на Mythical Beings и започнете да играете сега!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support