Седмичен бюлетин

 

01. Cheoleung & Anna представляваха Jelurida на Korea Blockchain Week    
    Миналата седмица Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, и Anna Rosebrook представляваха Jelurida на Korea Blockchain Week 2022 , най-голямата блокчейн конференция в Азия в Сеул. Повече от 7000 присъстващи от професионалисти в индустрията до ключови лектори и крипто ентусиасти се присъединиха, за да обсъдят най-новите горещи теми, като Web 3.0, игрите и Metaverse.

02. На 16 август може да се присъедините към AMA с Francisco в чата на StealthEX Telegram
    Следваща сесия на AMA ! На 16 август в 18:00 CEST, присъединете се към чата на StealthEX Telegram . Франсиско Сариас, старши инженер по продажбите на Jelurida, ще отговори на въпросите на общността относно блокчейн платформите Ардър(Ardor), Ignis и Nxt. За трите най-добри въпроса победителите ще получат обща награда от 10 000 IGNIS!

03. Прочетете новия медиен раздел!
    Искате ли да научите повече за солидната и добре установена репутация на Jelurida? Можете да посетите специалния раздел на уебсайта, където са събрани всички медийни споменавания за Ардър(Ardor), Ignis и Nxt, обхванати във водещи световни крипто публикации до днес.

04. ICYMI - Изтеглете последната версия на Ardor v.2.4.2
    Ardor v.2.4.2 беше пуснат през юни 2022 г. и включва основни корекции на грешки за елиминиране на фалшиви предупреждения за разклонение и разрешаване на проблеми с лекия клиент и инсталацията на macOS. Препоръчваме на всички винаги да актуализират до най-новата стабилна версия на Ардър(Ardor), особено тези, които работят с отворени API възли. Изтеглете го от тук !

05. Въведение в Ardor v3
    С пускането на тестовата мрежа Ardor v.3.0.0e, екипът на Jelurida тества и разработва големи иновации по отношение на сигурността на данните и възможностите за обработка на данни. Следвайки актуализираната пътна карта на Ardor и Ignis 2022, Ardor v3 ще бъде пуснат скоро в основната мрежа до Q4 на 2022 г., както е описано в тази статия в китайските медии . Документацията има за цел да обобщи промените, въведени в новата версия, за да помогне на разработчиците да мигрират своите приложения, изградени на Ardor v2 към Ardor v3.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Седмичен бюлетин

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

Bits grid support