Седмичен бюлетин

 

01. Cheoleung & Anna представляваха Jelurida на Korea Blockchain Week    
    Миналата седмица Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, и Anna Rosebrook представляваха Jelurida на Korea Blockchain Week 2022 , най-голямата блокчейн конференция в Азия в Сеул. Повече от 7000 присъстващи от професионалисти в индустрията до ключови лектори и крипто ентусиасти се присъединиха, за да обсъдят най-новите горещи теми, като Web 3.0, игрите и Metaverse.

02. На 16 август може да се присъедините към AMA с Francisco в чата на StealthEX Telegram
    Следваща сесия на AMA ! На 16 август в 18:00 CEST, присъединете се към чата на StealthEX Telegram . Франсиско Сариас, старши инженер по продажбите на Jelurida, ще отговори на въпросите на общността относно блокчейн платформите Ардър(Ardor), Ignis и Nxt. За трите най-добри въпроса победителите ще получат обща награда от 10 000 IGNIS!

03. Прочетете новия медиен раздел!
    Искате ли да научите повече за солидната и добре установена репутация на Jelurida? Можете да посетите специалния раздел на уебсайта, където са събрани всички медийни споменавания за Ардър(Ardor), Ignis и Nxt, обхванати във водещи световни крипто публикации до днес.

04. ICYMI - Изтеглете последната версия на Ardor v.2.4.2
    Ardor v.2.4.2 беше пуснат през юни 2022 г. и включва основни корекции на грешки за елиминиране на фалшиви предупреждения за разклонение и разрешаване на проблеми с лекия клиент и инсталацията на macOS. Препоръчваме на всички винаги да актуализират до най-новата стабилна версия на Ардър(Ardor), особено тези, които работят с отворени API възли. Изтеглете го от тук !

05. Въведение в Ardor v3
    С пускането на тестовата мрежа Ardor v.3.0.0e, екипът на Jelurida тества и разработва големи иновации по отношение на сигурността на данните и възможностите за обработка на данни. Следвайки актуализираната пътна карта на Ardor и Ignis 2022, Ardor v3 ще бъде пуснат скоро в основната мрежа до Q4 на 2022 г., както е описано в тази статия в китайските медии . Документацията има за цел да обобщи промените, въведени в новата версия, за да помогне на разработчиците да мигрират своите приложения, изградени на Ardor v2 към Ardor v3.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support