Седмичен бюлетин

 

01. Ardor и Ignis - Солидни проекти, на които да разчитате на мечи пазар
    Във времена на мечи пазар като този, крипто търговците трябва да разчитат на солидни проекти, които вече са се доказали през 2017 г. Тази статия на ZyCrypto споменава екипа на Jelurida, известен като пионер на блокчейн технологията, който създаде Ardor и Ignis блокчейн платформите. По време на мечия пазар през 2017 г. Jelurida поддържа манталитета на строителя на първо място и укрепва своите PoS платформи и децентрализирани приложения.

02. Jelurida Africa – Доминирането на Crypto в Африка не показва признаци на забавяне
    Въпреки настоящите пазарни условия, приемането на криптовалута в нововъзникващите икономики, като африканския блокчейн пейзаж, продължава да расте силно. Медийните статии на Bitcoinist и TheNewsCrypto споменават Jelurida Africa Blockchain Expedition, голяма образователна програма за ускоряване на широкото приемане на блокчейн технологията и криптовалутите в страните от Източна Африка. Докато екипът продължава да се ангажира с местните правителства, провеждайки срещи и конференции, Jelurida Africa планира скоро да стартира Pan African Hackathon и персонализирана услуга за решения до Q4 на 2022 г. Темата е засегната в няколко крипто медии, като APNA crypto news , LolaCoin , Крипто нови монети , Крипто валута, Money Plank и CoinBuzzFeed .

03. Как Jelurida пренася Contract Bridge в модерната ера с блокчейн технология
    Тази статия на Crypto Daily обхваща основните предимства на Bridge Champ, платформата, която пренася известната игра на карти Bridge в дигиталния свят чрез използване на блокчейн платформите Ardor и Ignis, разработени от Jelurida. Новината също беше отразена в крипто медиите Cryptogainn , CryptoPumpNews и Gaa Magazine . Както бе споменато от Lior Yaffe , Bridge Champ ще служи като водещо решение за платформи за игри на трети страни, чрез създаване на крипто интеграционни компоненти за многократна употреба, базирани на Ardor blockchain. Проследете техническите подробности и повдигнете въпросите си във форума за разговори на Jelurida !

04. Резюме на AMA: Jelurida x StealthEX
    Миналата седмица, на 16 август, имахме увлекателна AMA сесия в сътрудничество със SteathEX. Francisco Sarrias предостави много информация в отговор на въпросите на общността относно Ardor, Ignis и компанията Jelurida. В случай, че сте пропуснали сесията на живо, прочетете обобщението тук !

05. Бързо разрастващ се голям пазар: Jelurida Africa помага за финансово приобщаващо решение
    Китайската медия Technology DeepFlow наскоро обхвана в тази статия как Jelurida Africa помага с всеобхватни финансови решения за бързоразвиващия се голям пазар на Африка. Започвайки с офиса в Нигерия през 2019 г., екипът на Jelurida Africa сега допълнително засили присъствието си в източноафриканските страни, предлагайки блокчейн решения на общността, подкрепа за блокчейн разработка и внедряване на публични и частни организации. Междувременно Jelurida Africa насърчава токенизирането на активи на ресурси и имоти в блокчейна Ignis.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support