Седмичен бюлетин

 

01. Какво е Bridge Champ?
    Jelurida разработва Bridge Champ , платформа за Contract Bridge, използваща блокчейн технологията на Ардър(Ardor) и Ignis. Онлайн платформата предоставя прозрачна среда за игри, добре проектиран уеб и мобилен интерфейс и P2E механизъм, който позволява на играчите да печелят пари, докато играят Bridge Champ. Тази статия на CoinPost обхваща подробно описание на правилата на играта с карти и предимствата, които Bridge Champ носи като авангардна платформа на пазара и като отличен случай на използване на полезни токени.

02. 27-28 септември - Лектор Adedayo на срещата на върха на Africa Money & Defi
    Адедайо Адебахо, управляващ директор на Jelurida Africa, ще се присъедини като лектор на срещата на върха на Africa Money & DeFi в Акра, Гана, на 27-28 септември 2022 г. Той ще представи блокчейн технологията Ардър(Ardor) и ще обсъди бъдещите предизвикателства и възможности във Fintech и крипто в Африка.

03. Jelurida Korea се присъединява към Korea Blockchain Week 2022
    Korea Blockchain Week 2022 е водещо крипто и блокчейн събитие, което от 7 до 14 август 2022 г. ще събере в Сеул професионалисти от индустрията и крипто ентусиасти, за да обсъдят най-новите тенденции около блокчейн технологията. Екипът на Jelurida Korea ще представлява Jelurida на KBW2022, представяйки Ардър(Ardor) и Ignis.

04. ICYMI - Ardor Library Tools за Java разработчици
    Jelurida поддържа хранилище с Ardor Java библиотеки и скриптове за компилиране, тестване и внедряване на Ardor леки договори, добавки или други проекти, които зависят от Ardor класовете. Проверете библиотеката на Ardor с инструменти за Java разработчици!

05. Търсят се!
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа за разработка и бизнес на Jelurida. Ако вашите умения и квалификации отговарят на изискванията и сте нетърпеливи да се присъедините към иновативна и солидна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от екипа! Вижте страницата за Кариери за допълнителна информация и кандидатури.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support