Bridge Champ обединява социални аспекти и технологии за играчи по целия свят

 

    Много хора виждат технологиите като разрушител на социалните преживявания. Хората разчитат на смартфони и компютри по-често, което им позволява да се потопят в собствения си малък свят. Въпреки това, Bridge Champ показва, че технологията е и фасилитатор за социални преживявания, обединявайки милиони хора чрез удобна уеб и мобилна платформа.
 
Социалните преживявания срещат технологиите
    Един добър начин да се уверите, че никой не говори с вас на публично място, е да използвате слушалки, тапи за уши, да се преструвате, че говорите по телефона или постоянно да гледате екрана на телефона или лаптопа си. Обществото се е развило в интригуваща посока, тъй като очите ни са залепени за екраните, а мозъците ни настройват всичко около нас, когато е възможно. За много хора - особено по-старите поколения - вината е на съвременните технологии и как те превръщат хората в "зомбита" и "отшелници".
    Въпреки че може да е истина, че технологията е направила хората малко по-егоистични по отношение на вниманието, тя също така е променила света, какъвто го познаваме. Работата от вкъщи би била практически невъзможна, ако не беше споменатата технология. Същото важи и за електронната търговия, онлайн поръчката на храна, планирането на пътувания, резервирането на места за настаняване и т.н. Всичко стана по-просто и по-достъпно, позволявайки на обществото да бъде по-социално от всякога.
    Въпреки това, понякога е трудно да се преведат аналогови концепции в цифрова настройка. Играта на бридж, например, е много социална и състезателна дейност. Играчите се сдвояват с партньор, за да се изправят срещу други сдвоени играчи. Japan Contract Bridge Federation активно популяризира играта, а състезанията привличат поддръжници и ентусиасти на високо ниво. Това е физическа активност, която обаче пострада значително по време на пандемията от COVID-19.
    През това време търсенето на дигитално и онлайн бридж решение започна да се ускорява. С технологията, толкова често критикувана за отчуждаване на хората, Jelurida - чрез своята платформа Bridge Champ - успешно обединява играчи по целия свят. Той пренася социалния и конкурентен аспект на договорния бридж в съвременната ера, достъпен през всеки уеб браузър или мобилно приложение.

Bridge Champ проправя пътя
    Екипът на Jelurida изгради Bridge Champ, за да гарантира, че любителите на бриджа могат да играят любимата си игра по всяко време. Независимо дали е срещу ботове или други играчи, има по нещо за всеки. Разширяването на тази функционалност до договорен бридж подобрява социалната привлекателност на това базирано на блокчейн решение. Освен това, той позволява както на новите, така и на опитните играчи да бъдат социални, като разчитат на модерна технология.
    Освен това, решението на Jelurida ще засили социалния аспект чрез интегриране на турнирна поддръжка - достъпна за играчи по целия свят - и награди "играй, за да спечелиш". Ентусиастите могат да играят любимата си игра и да печелят награди в криптовалута, докато го правят. Това е златна ера за бридж клубовете, семействата и организаторите на големи турнири да прегърнат технологията, без да компрометират социалния аспект, който прави бриджа толкова приятна игра.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support